Kursus Styling Fesyen Satu Minggu

Conde Nast College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Styling Fesyen Satu Minggu

Conde Nast College

Kursus Conde Nast College Fashion Styling adalah program satu minggu yang intensif untuk memperkenalkan pelajar kepada pelbagai kemahiran praktikal dan maklumat penting mengenai subjek. Ia sesuai untuk sesiapa yang berminat dalam gaya yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang bagaimana imej fesyen dicipta.


Mengenai Kursus


Semasa kursus, pelajar akan membangunkan idea-idea untuk menembak fesyen berasaskan studio sebelum pergi bekerja dengan sekumpulan profesional industri untuk mencipta imej fesyen mereka sendiri. Pelajar juga akan merancang dan memfoto menembak aksesori yang masih hidup.

Mereka akan mendengar daripada para pakar industri fesyen mengenai pelbagai subjek yang berkaitan seperti fotografi jalanan, membuat buku-buku paparan dan halaman membeli-belah, selebriti gaya, dan meneliti trend. Selain mengkaji karya penggemar dan jurugambar yang memberi inspirasi, pelajar juga akan mengetahui bagaimana agensi bekerja, bagaimana produk diperolehi untuk pucuk dan perbezaan utama antara karya editorial dan pengiklanan.

Kursus ini memberi gambaran tentang kerja yang mewujudkan imej fesyen dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kerjaya yang berjaya dalam gaya.


Tarikh Kursus

24 - 28 September 2018

Kursus ini dijalankan setiap bulan Mac dan September. Terdapat 24 tempat yang tersedia pada setiap pengambilan, yang diperuntukkan pada asas pertama datang, pertama berkhidmat. Sila ambil perhatian bahawa tempat anda dalam kursus tidak dikhaskan sehingga kami menerima yuran tuisyen penuh, yang mesti dibayar penuh dan dimuka.

Sila pastikan anda telah membaca Terma dan Syarat kami dan memahami dasar pembatalan dan pembayaran balik kami sebelum membuat tempahan.

Pelajar boleh mengharapkan berada di kelas dari 10 pagi hingga 5 petang Isnin hingga Jumaat.


Yuran Kursus

2018: £ 858 termasuk VAT


Syarat kemasukan


Pemohon untuk kursus ini mestilah berumur 18 tahun ke atas untuk mendaftar, dan penutur bukan asli bahasa Inggeris dikehendaki mahir berbahasa Inggeris bertulis dan bertutur.

Tempat-tempat dalam kursus satu minggu diperuntukkan pada asas yang pertama, diberikan dahulu, dengan syarat individu memenuhi keperluan umur dan bahasa.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini May 4, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 24, 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
858 GBP
£ 858 termasuk VAT
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Sept. 24, 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Sept. 28, 2018
Dates
Sept. 24, 2018
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Sept. 28, 2018
Video

Inside the Condé Nast College of Fashion and Design