Kursus Summer - Akademi Perniagaan Dublin

Umum

Penerangan Program

126746_2545-20191126-101010-_DSC1412.jpg

Akademi Perniagaan Dublin: Belajar Seni Pemasaran Digital dari Dunia Terbaik

Untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan global yang kompetitif hari ini tanpa kehadiran digital adalah mustahil. Tetapi pendidikan perniagaan klasik sering mendekati pemasaran digital sebagai konsep teori dan menawarkan wawasan praktikal yang sangat terhad. Akademi Perniagaan Dublin mengalihkan tumpuan pendidikan perniagaan dari pembelajaran buku tradisional kepada pengalaman praktikal dalam dunia perniagaan yang sebenar. Dengan matlamat yang jelas untuk memberi usahawan yang bercita-cita seperti diri anda alat pemasaran paling berkuasa yang tersedia hari ini: kreativiti dalam dunia digital yang ada di mana-mana.

Akademi Perniagaan Dublin untuk Usahawan Aspiring

Dublin adalah salah satu pusat perniagaan digital terbesar di dunia, yang juga disebut sebagai Lembah Silikon Eropah. Dengan syarikat-syarikat seperti Google, Facebook, PayPal, eBay, LinkedIn, Twitter, Yahoo, dan Airbnb mempunyai ibu pejabat Eropah mereka di sini, Dublin menawarkan banyak peluang untuk belajar dari yang terbaik dalam pemasaran digital.

Pendidikan Perniagaan untuk Abad 21

Dublin Business School ABC Academy menggabungkan pendidikan perniagaan dengan pengalaman praktikal dari dunia perniagaan yang sebenar. Anda akan belajar dari penceramah tetamu dan pakar dalam pemasaran digital, yang telah bekerja di / dengan syarikat teratas. Anda akan melawat beberapa syarikat yang paling berjaya di dunia untuk mengalami bagaimana mereka berurusan dengan pasaran kontemporari yang berubah-ubah. Dan anda akan menghadapi cabaran yang dihadapi oleh setiap usahawan untuk mengembangkan perniagaan mereka - membangunkan strategi pemasaran digital yang berdaya maju menggunakan semua saluran kontemporari yang paling berkesan dan model perniagaan digital.

Masa Depan Anda Bermula di Sekolah Musim Panas Dublin

Strategi yang anda buat dengan bantuan mentor pakar kami boleh digunakan dalam perusahaan anda sendiri (masa depan) atau membantu anda membuat langkah seterusnya yang berjaya ke dunia perniagaan yang sedia ada. Kursus ini juga merangkumi acara rangkaian bagi anda untuk berhubung dengan rakan-rakan pelajar dan peserta lain - dan mula membina masa depan perniagaan anda di tengah-tengah modal perniagaan digital Eropah.

126744_2545-20191126-101030-_DSC4769.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful ... Baca lebih lanjut

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful entrepreneurs. Our world-class educators & mentors are entrepreneurs, founders, business owners and investors who teach the skills, mindsets, and frameworks necessary in today’s competitive environment. Baca Ringkas
Toronto , Munich , San Jose , Dublin + 3 Lagi Kurang