Kursus Summer - Akademi Perniagaan Toronto

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

129077_TBA1.jpg

Sekolah Perniagaan Toronto untuk Usahawan Aspiring: Ketahui Bagaimana Membawa Idea ke Dunia Perniagaan Sebenar

Mendapat idea perniagaan yang hebat adalah bahagian yang mudah. Anda mungkin mempunyai sekurang-kurangnya satu, bukan? Tetapi mengubahnya menjadi pelan perniagaan yang berdaya maju yang menarik pelabur dan rakan kongsi lain adalah di mana kebanyakan usahawan yang bercita-cita gagal. Tetapi bukan awak. Sekolah Perniagaan Toronto direka untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan teori dan praktikal untuk mengubah idea perniagaan kepada pelan perniagaan yang bagus dan lapangan untuk pelabur - dan kemudian juga untuk perniagaan yang berjaya dan berjaya. Dengan bantuan penceramah tetamu dari dunia perniagaan sebenar, lawatan korporat ke syarikat-syarikat teratas di rantau ini, dan para penglihatan perniagaan pakar yang bersedia berkongsi rahasia kejayaan mereka di Toronto.

Toronto bermaksud perniagaan - secara harfiah dan metafora. Ia adalah rumah kepada beratus-ratus syarikat global dan Amerika Syarikat yang berjaya mega yang bersaing dalam pelbagai pasaran kontemporari yang sangat mencabar. Dan ramai di antara mereka telah belajar bagaimana untuk mengembangkan idea perniagaan kepada perniagaan yang benar dan berjaya di sini, di tengah-tengah Kanada. Begitu juga anda.

Pendidikan Perniagaan yang Mengubah Teori menjadi Amalan

Sekolah Musim Panas Toronto direka untuk memberi para peserta pengalaman praktikal yang boleh digunakan dalam persekitaran perniagaan kontemporari. Penceramah dan mentor tetamu kami mempunyai pengalaman nyata dengan perniagaan. Lawatan korporat termasuk syarikat terkemuka di dunia menawarkan wawasan yang tidak ternilai tentang bagaimana perniagaan dilakukan setiap hari. Dan Pertandingan Akademi Perniagaan Toronto kami disusun dengan teliti untuk digunakan untuk peserta kami juga dalam dunia perniagaan yang sebenar.

Sekolah Perniagaan Toronto Adakah Tiket Anda Keusahawanan

Selain memberi anda peluang untuk belajar dari beberapa perniagaan terbaik hari ini, Akademi Perniagaan Toronto juga akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh menjadi salah seorang dari mereka pada suatu hari. Anda akan belajar bagaimana untuk membangunkan pelan perniagaan dari idea perniagaan yang diberikan, dan menjualnya kepada bakal pelabur.

Apa yang diperlukan untuk berjaya dalam perniagaan? Pertama, anda memerlukan idea. Kedua, anda perlu mengubah idea ini menjadi pelan perniagaan yang berdaya maju. Ketiga, anda perlu meyakinkan para pelabur untuk menyokong perniagaan anda. Dan ini adalah apa yang anda akan lakukan sepanjang penginapan anda di Toronto Business Academy - simulasi dunia perniagaan sebenar yang akan membantu anda apabila anda berusaha membangunkan perniagaan anda sehari. Anda akan bekerja dalam pasukan untuk membangunkan pelan perniagaan dari idea perniagaan tertentu, dan kemudian melukiskannya kepada pelabur untuk melihat rancangan perniagaannya yang terbaik. Anda akan dibantu oleh mentor berpengalaman dan pada akhirnya dinilai oleh satu pasukan hakim yang dihormati dari pelbagai industri.

Rangkaian. Gaya Perniagaan Akademi Toronto.

Satu bahagian penting dalam keusahawanan moden tentu juga rangkaian. Dan kami mempunyai acara yang sangat istimewa untuk peserta kami. Memenuhi Pakar menampilkan profesional muda, berjaya pelbagai industri di kawasan itu sebagai penceramah tetamu. Tetapi itu bukan semua. Selepas anda mendengar rahsia kejayaan mereka, anda juga akan mendapat peluang untuk berhubung dengan mereka - dan mungkin mula membina rangkaian perniagaan anda di sini di Sekolah Musim Panas Perniagaan Toronto.

Bagaimana Anda Dapatkan Tempat Anda untuk Sekolah Perniagaan Toronto?

Kami ingin menawarkan sekolah musim panas yang luar biasa ini dan peluang untuk belajar daripada perniagaan terbaik kepada mereka yang benar-benar termotivasi untuk menyertai. Ini sebabnya kami meminta semua pemohon untuk surat motivasi. Sediakan CV anda dan gunakan secepat mungkin untuk menjamin tempat anda di Akademi Perniagaan Toronto yang seterusnya.

129073_TBA3.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful ... Baca lebih lanjut

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful entrepreneurs. Our world-class educators & mentors are entrepreneurs, founders, business owners and investors who teach the skills, mindsets, and frameworks necessary in today’s competitive environment. Baca Ringkas
Toronto , Munich , San Jose , Dublin + 3 Lagi Kurang