Kursus Summer - Akademi Perniagaan Toronto

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Selamat datang ke pengalaman keusahawanan yang unik

Kenapa Akademi Perniagaan Toronto?

115863_ScreenShot2019-05-28at2.31.27PM.png

Adakah anda mempunyai idea perniagaan yang hebat, tetapi tidak tahu bagaimana untuk memulakan? Adakah anda ingin membuat pemecahan ke dalam industri pilihan anda, atau ingin menjadi seorang usahawan? Akademi Perniagaan Toronto boleh membantu anda mencapai matlamat ini dan berjaya dalam dunia perniagaan.

Sepanjang sekolah musim panas revolusioner ini, ceramah interaktif memberi tumpuan kepada keusahawanan dan perniagaan antarabangsa. Ini digabungkan sepenuhnya dengan lawatan dari penceramah tetamu, mentor, dan jurulatih yang merupakan pemimpin terkenal dalam industri Kanada. Kunjungan korporat kami kepada syarikat-syarikat yang berjaya seperti Twitter, BMO dan DMZ memberi para peserta pandangan yang sempurna dalam persekitaran perniagaan setiap hari. Akademi Perniagaan Toronto adalah peluang yang sempurna untuk membangunkan kemahiran perniagaan, melatih pitching atau melawat syarikat-syarikat yang berjaya!

Gambaran Keseluruhan Program

Sepanjang sekolah musim panas, peserta akan berusaha ke arah tugas pembelajaran strategik teras - Pertandingan Pelan Perniagaan. Bekerja dalam pasukan antarabangsa, kami akan membimbing anda melalui langkah-langkah yang perlu, dari penciptaan idea ke perancangan kewangan dan menulis rencana. Anda akan mempunyai peluang untuk mempamerkan kemahiran baru anda apabila anda melangkah ke panel hakim yang dihormati.

Sebagai tambahan kepada persaingan pelan perniagaan yang mencabar, kami akan memberi anda peluang untuk mendapatkan pandangan mengenai pasaran Amerika Utara yang sangat kompetitif. Belajar dari yang terbaik dengan melawat syarikat terkemuka di dunia seperti Twitter, BMO dan DMZ!

Setelah semua kerja keras ini, anda akan dapat menikmati gaya hidup pelajar Amerika Utara tradisional. Terletak di tengah-tengah Downtown Toronto, anda akan melihat segala-galanya kota terbesar di Kanada mempunyai kehebatan. Kami juga akan mengambil satu hari perjalanan ke Niagara Falls untuk menikmati beberapa downtime dan menikmati fenomena semula jadi ini.

Pertandingan Pelan Perniagaan

Fikirkan anda mempunyai apa yang diperlukan untuk bekerja dalam pasukan antarabangsa dan menjadi pemenang pertandingan pelan perniagaan? Kemudian ambil bahagian kompetitif anda dengan persaingan pelan perniagaan kami! Sepanjang sekolah musim panas, anda akan bekerja dalam pasukan antarabangsa dalam pertandingan pelan perniagaan. Dari penciptaan idea, untuk melangkah ke dewan hakim, kami akan membimbing anda melalui semua langkah penting. Mentor pakar kami akan menilai idea anda dan memberikan maklum balas yang berharga untuk membantu anda mengembangkan idea pasukan anda yang akan anda jalankan kepada hakim yang dihormati dari pelbagai industri.

115861_ScreenShot2019-05-28at2.31.16PM.png

Pembawa Tetamu

Profesor kami mewujudkan persekitaran pembelajaran yang interaktif, memastikan pendapat semua orang didengari. Sekolah musim panas kami akan memperkenalkan anda kepada para pemimpin dari beberapa industri yang terlibat termasuk perbankan, undang-undang, perakaunan, dan keusahawanan. Memberi anda pendekatan yang baik untuk beberapa industri penting. Apa cara yang lebih baik untuk belajar mengenai pasaran yang kompetitif ini, daripada berinteraksi dengan mereka yang menjalaninya setiap hari.

Rangkaian, Lawatan Korporat

Sepanjang program ini, anda akan berpeluang untuk bertemu dengan usahawan, CEO, dan pakar dari pelbagai bidang. Lawatan korporat akan memberi peluang kepada anda untuk berjalan-jalan di sekitar kawasan, dan mendapat pemahaman mendalam mengenai fungsi syarikat. Anda akan belajar tentang operasi sehari-hari, serta mendapat gambaran mengenai strategi perniagaan jangka panjang di pasaran dinamik. Kami akan menghadiri beberapa peristiwa rangkaian di bandar, di mana anda boleh berinteraksi dengan mereka yang tinggal dan bekerja di Toronto. Dengar pengalaman mereka dan mungkin mendapat panduan untuk rancangan perniagaan anda! ABC Business Academy juga menganjurkan acara Meet the Experts tahunan, di mana anda akan berpeluang untuk mendengar cerita-cerita yang luar biasa dari pakar-pakar. Dengar cerita inspirasi daripada golongan muda dalam perniagaan, dan yang paling penting, lebih banyak peluang untuk rangkaian!

115862_ScreenShot2019-05-28at2.31.07PM.png

Apa lagi yang perlu anda ketahui

Kami tahu bahawa mengatur perjalanan ke negara asing boleh menjadi stres, itulah sebabnya sekolah musim panas kami melakukan semua kerja keras untuk anda! Apa yang perlu anda semak ialah tiket pesawat, visa atau eTA dan makanan sepanjang kursus. Segala-galanya dijaga oleh kami dalam yuran pengajian!

Yuran pengajian termasuk:

 • Penginapan
 • Pakej selamat datang
 • Ceramah
 • Bahan kursus
 • Acara rangkaian
 • Seminar dan lawatan korporat
 • Sijil penyempurnaan
 • Bantuan 24/7 dari penyelaras kami
 • Akses eksklusif ke rangkaian Alumni kami
 • Kemungkinan untuk menjadi sebahagian daripada pasukan kami
 • Perjalanan 1 hari ke Niagara Falls dan pengalaman yang akan anda ingini sepanjang hayat anda!
Tarikh Akhir Kemaskini November 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Kami adalah sebuah organisasi yang terkemuka di dunia untuk menyampaikan program pendidikan berasaskan keusahawanan di seluruh dunia, dengan niat untuk membawa bersama-sama individu muda dan bercita-c... Baca lebih lanjut