Kursus U20

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Program khusus ini direka untuk pelajar berumur 16 hingga 21 tahun. Ia terdiri daripada mendaftarkan diri dalam program Bahasa Inggeris yang standard atau intensif yang berjalan sepanjang waktu pagi. Pelajar kemudian menghabiskan waktu petang dan petang mereka menyertai pelbagai aktiviti kebudayaan di kawasan New York. Semua aktiviti dalam Program Junior diawasi oleh pemimpin Kumpulan yang telah dilatih oleh GEOS. Mereka biasanya berumur di antara 21 dan 30 tahun dan datang dari pelbagai tempat.

GEOS menawarkan beberapa pilihan penginapan pelajar antarabangsa . Mereka akan menerima sarapan pagi, makan malam dan makan tengah hari yang dibungkus setiap hari. Ia adalah program yang hebat yang menggabungkan pembelajaran bahasa dan budaya, bersama-sama dengan banyak aktiviti yang menyeronokkan!

Pelancongan Pelajar Antarabangsa

Adalah matlamat kami untuk menyediakan pelajar antarabangsa kami dengan penginapan yang mereka perlukan untuk berjaya. Walaupun arahan bilik darjah adalah tiang metodologi pengajaran kami, kami juga amat mengutamakan tanggapan pemeliharaan kebudayaan sebagai integral dalam proses pembelajaran bahasa baru. Pilihan dua penginapan kami berusaha untuk mempromosikan dikotomi itu: Homestay dan Kediaman Swasta.

Homestay

Di GEOS Languages Plus New York, kami percaya pelajar lebih cenderung untuk berjaya apabila mereka merasa selesa di kawasan sekitar mereka. Majoriti pelajar kami tinggal bersama keluarga tuan rumah yang sangat menyambut, menggalakkan dan menampung. Sebelum mendaftar dalam program homestay kami, setiap keluarga menjalani proses pemeriksaan yang ketat dengan salah satu daripada penyelaras kami dan dinilai dalam pelbagai kategori. Adalah misi kami untuk memastikan para pelajar kami tinggal di kawasan yang selamat, di rumah atau pangsapuri yang bersih dengan keluarga yang penuh pemahaman dan pemahaman.

Hidup dengan keluarga tuan rumah New York adalah sekali dalam pengalaman seumur hidup, tingkap ke dalam budaya tempatan, dan lanjutan di luar dinding kelas GEOS di mana pelajar mengalami kehidupan seharian dengan orang Amerika yang tipikal. Pengalaman yang akan membantu membentuk keseluruhan penginapan anda di New York!

Kediaman peribadi

GEOS juga menawarkan bilik dalam kediaman pelajar antarabangsa di kawasan New York. Kediaman ini menawarkan kemudahan moden seperti bilik-bilik aktiviti, pusat kecergasan, dan kemudahan dobi di hotel. Banyak kediaman menawarkan aktiviti pelengkap yang membolehkan pelajar bertemu satu sama lain. Pelajar yang memilih pilihan ini lebih suka kemerdekaan, tetapi masih mempunyai tahap keselamatan yang tinggi. Tidak kira lokasi penginapan yang anda pilih, GEOS akan memastikan penginapan anda selesa dan tidak dapat dilupakan!

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

With GEOS Languages Plus you’ll get an excellent education and an amazing experience abroad. Our classes and programs are optimized by making use of the latest ESL materials and teaching methods so yo ... Baca lebih lanjut

With GEOS Languages Plus you’ll get an excellent education and an amazing experience abroad. Our classes and programs are optimized by making use of the latest ESL materials and teaching methods so you’re sure to learn fast. Your classes will be taught by experienced teachers who can help you achieve your goals and continue to College or University with our Pathways Program! Students from around the world come to GEOS for affordable courses and programs. Baca Ringkas
New York , Costa Mesa + 1 Lagi Kurang