Read the Official Description

Dengan menggunakan pendekatan komunikatif, berpusatkan pelajar, IH San Diego menyediakan pelajar dengan persekitaran bilik darjah yang merangsang. kelas bahasa Inggeris umum memberi tumpuan kepada penyepaduan kemahiran bertutur, mendengar, membaca dan menulis dengan sebutan, tatabahasa dan komponen leksikal. Penekanan keseluruhan adalah untuk membina keyakinan dan meningkatkan kefasihan.

  • Bilangan maksimum pelajar setiap kelas: 15
  • Ditawarkan sepanjang tahun
  • Umur minimum untuk program dewasa: 16

Semi-Intensive 15 pelajaran / jam jam seminggu

Program Semi-Intensive membolehkan pelajar mengambil kelas Core pada waktu pagi. Tempoh B, C & D • Rapi jam 20 pelajaran / jam seminggu Program Intensif adalah program yang paling popular di IH San Diego kerana ia membolehkan pelajar untuk mengambil kedua-dua kelas Teras dan Kemahiran Komunikasi pada waktu pagi. Tempoh A, B, C & D • Plus 30 pelajaran / jam jam intensif seminggu

(Hanya ditawarkan kepada penduduk Amerika Syarikat atau individu yang mempunyai visa bukan imigran yang membolehkan sepenuh masa belajar) Pelajar yang mengikuti program ini boleh mengambil kombinasi Kemahiran Komunikasi, Core & kelas elektif.

Tempoh A, B, C, D, E & F

Program taught in:
English

See 1 more programs offered by International House San Diego »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- 310-390 USD / minggu
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019