Kursus bahasa profesional

Umum

Penerangan Program

Kursus bahasa Campus Language School untuk pelajar asing direka untuk membolehkan pelajar menguasai bahasa Itali yang berguna dalam kehidupan dan bidang profesional.

Pasukan kelas

Semua guru mempunyai ijazah sarjana, pengetahuan profesional yang kuat dan pengalaman mengajar yang kaya. Menggunakan kaedah pengajaran yang unggul untuk menyediakan pelajar dengan kaunseling dan bantuan peribadi.

Pendekatan sekolah peribadi

  • Menyediakan analisis kemahiran bahasa awal percuma
  • Menurut yayasan pelajar, membangunkan rancangan pengajaran yang sepadan
  • Mengikut tahap bahasa para pelajar, program pengajaran yang dibuat khusus disediakan, dan kursus disediakan mengikut tema kehidupan dan tempat kerja pelajar.

Campus Language School menggunakan pengalaman mengajar yang banyak bertahun-tahun untuk merancang beberapa kursus bahasa profesional dalam asas bagi mereka yang perlu belajar dalam bidang tertentu (seperti pelancongan, seni, wain dan makanan, muzik dan fesyen) Istilah orang.

Kursus ini hanya untuk murid-murid yang mempunyai asas Itali yang baik

  • Jumlah pelajar: sehingga 8 orang
  • Masa mula: Setiap hari Isnin
  • Jam per minggu dan pertengahan minggu: 15 sesi seminggu - 3 jam sehari
Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Campus Language School was founded with the aim of supplying to all those wishing to acquire the knowledge of a foreign language, a competitive instrument in an

The Campus Language School was founded with the aim of supplying to all those wishing to acquire the knowledge of a foreign language, a competitive instrument in an Baca Ringkas