Kursus Summer Program

Kursus musim panas adalah cara untuk membina kelayakan akademik berharga semasa sesi musim panas di sekolah-sekolah dan universiti-universiti di seluruh dunia. Kursus musim panas berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat kursus musim panas dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Pelbagai kursus musim panas yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat kursus musim panas yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Kursus-kursus musim panas yang baru ditambah

Sorbonne University - Summer School

Angka Yang Luar Biasa Dari Sejarah Perancis

Mac 15, 2018
Sejarah Perancis dipenuhi dengan aksara simbolik, wanita atau lelaki, diketahui oleh semua. Mereka masing-masing, dengan cara mereka sendiri, meninggalkan tanda mereka dan membentuk negara ini. Kitaran ini menunjukkan jejak yang ditinggalkan oleh lima watak Perancis terkenal, antara legenda dan realiti.

University of Applied Sciences Europe

Kursus Summer School Di Street Photography

Mac 14, 2018
Bengkel "Faces of Berlin" akan memberi tumpuan kepada potret jalanan di Berlin. Selain aspek teori dan praktikal yang berkaitan dengan topik ini, pelajar akan belajar cara mendekati orang di jalan dan mendapatkan akses kepada mereka dengan kamera mereka. Setiap pelajar akan membuat portraiture peribadi potret jalanannya secara individu semasa… [+] proses ini. [-]

European Innovation Academy

Program Summer Keusahawanan Dan Inovasi Di Portugal

Mac 14, 2018
Ketahui apa yang diperlukan untuk menjadi usahawan global dan mengambil bahagian dalam pengalaman mengubah kehidupan. Cara pembelajaran yang dipercepatkan kami telah membuktikan untuk menjadikan idea menjadi permulaan dalam hanya lima belas hari.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Kursus Musim Panas?