Kursus Summer Program

Kursus musim panas adalah cara untuk membina kelayakan akademik berharga semasa sesi musim panas di sekolah-sekolah dan universiti-universiti di seluruh dunia. Kursus musim panas berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat kursus musim panas dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Pelbagai kursus musim panas yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat kursus musim panas yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Kursus-kursus musim panas yang baru ditambah

GISMA Business School

Transformasi Digital Firma Ditubuhkan - Pendekatan Integratif

Mei 12, 2018
Ketahui lebih lanjut mengenai digitalisasi sistem korporat dan cara mereka membentangkan peluang serta cabaran. Ketahui bagaimana sistem baru menyediakan kakitangan dengan sokongan berterusan dan persediaan untuk menghadapi bahaya yang dihasilkan oleh sistem digital baru.

California KL

Program Kem Musim Panas

Mei 9, 2018
Program Campuran Bahasa Inggeris selama 3 minggu 2018

Andrassy University Budapest

Summer School - V4 Jerman Dalam Dialog

Mei 14, 2018
Pada 1 Julai 2017, Hungary mengambil alih jawatan presiden dalam Kumpulan Visegrád untuk kali kelima di bawah moto "V4 CONNECTS".

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Kursus Musim Panas?