Kursus Summer Program

Kursus musim panas adalah cara untuk membina kelayakan akademik berharga semasa sesi musim panas di sekolah-sekolah dan universiti-universiti di seluruh dunia. Kursus musim panas berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat kursus musim panas dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Pelbagai kursus musim panas yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat kursus musim panas yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Kursus-kursus musim panas yang baru ditambah

European Cultural Academy

City Lab Venice: Space - People - Possiblities

Disember 16, 2018
Dalam kursus satu minggu kami, kami secara kritis dan bermain-main meneroka ruang awam bukan sahaja sebagai "kemurahan hati" yang dapat menawarkan seni bina kepada masyarakat tetapi juga sebagai keadaan politik, sosial dan mendalam.

ISM University of Management and Economics

ISM Summer University di Baltik

Disember 15, 2018
ISM Summer University di Baltik akan membolehkan pelajar belajar pada waktu terbaik tahun ini dalam satu kawasan yang paling cepat berubah di Eropah.

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Kursus Summer - Reka Bentuk Melintang

Disember 18, 2018
Kursus musim panas yang intensif ini melakukan kajian semula melintang, menghubungkan bidang ekspresi grafik, reka bentuk produk, hiasan dan gaya dalaman. Pelajar akan belajar dengan cara dinamik bagaimana setiap bidang ini berfungsi, dari konsep idea kepada pelaksanaan projek, mendapatkan imej profesional untuk menambah portfolio mereka.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Kursus Musim Panas?