Kursus Summer Program

Kursus musim panas adalah cara untuk membina kelayakan akademik berharga semasa sesi musim panas di sekolah-sekolah dan universiti-universiti di seluruh dunia. Kursus musim panas berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat kursus musim panas dalam pelbagai mata pelajaran Sastera, Kemanusiaan, Perniagaan, Biologi dan Sains Hayat, Kejuruteraan, Teknologi, Sains Semula Jadi dan lebih. Pelbagai kursus musim panas yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat kursus musim panas yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Kursus-kursus musim panas yang baru ditambah

Innes Institute Vienna

Minggu Pelayaran Pelajar Antarabangsa

Oktober 16, 2018
Sekolah musim panas ini adalah pilihan yang tepat untuk pelajar antarabangsa dan profesional yang ingin membentuk bangunan pasukan lintas budaya mereka dan kemahiran berlayar dengan rangkaian dan berinteraksi dengan rakan-rakan berbakat dan menarik dari seluruh dunia. Kursus ini sesuai untuk semua bidang akademik. Semasa sekolah ini, anda akan berlayar… [+] di Laut Adriatik dan menemui pulau-pulau Croatia yang hebat dengan pasukan kecil. Anda akan menghabiskan banyak masa bersama, menyokong dan mengenali satu sama lain, sambil belajar bagaimana berfungsi dalam satu kumpulan. Kapten profesional di sebelah anda akan menjaga keselamatan anda dan menyokong anda untuk mengatur masa di atas kapal sambil memperkenalkan anda kepada asas-asas belayar. Jika anda berpengalaman dalam pelayaran anda akan dicabar juga. [-]

Manchester Central School of English

Kursus: Junior Summer School

Oktober 15, 2018
2018 Sekolah Musim Panas Junior, Peel Park, Kampus Universiti Salford

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Lukisan

Oktober 3, 2018
Lukisan adalah bahagian penting dari setiap seni dan reka bentuk khusus, serta bagi mereka yang ingin bekerja dalam industri kreatif, dan berada di tengah-tengah apa yang kita lakukan di AUB.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Kursus Musim Panas?