ACADEMICCOURSES

Kursus musim panas di Amerika Toledo di Amerika Syarikat 2020/2021

Kos kursus musim panas berbeza dari sekolah ke sekolah. Kursus di kolej lebih elit dan universiti kos jauh lebih daripada mereka yang berada di sekolah yang lebih kecil atau negeri. Kos adalah juga bergantung kepada bilangan kursus pelajar mendaftarkan diri masuk.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Toledo Ohio adalah sebuah bandar pelabuhan antara Ohio dan Michigan. Bandar ini terletak di Tasik Erie dan menyediakan pemandangan yang indah dan pantai. Toledo menjadi tuan rumah kepada pelbagai universiti yang menyediakan banyak pilihan utama yang berpotensi.

Kursus musim panas di Amerika Toledo di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Summer EduFun - Program Bahasa Inggeris di Luar Negara

Ala-Edge
Kursus musim panas
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
4 minggu
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Merancang untuk meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda di luar negara sambil bersiap sedia untuk IELTS pada musim panas? Kami pasti dapat membantu anda mencapai matlamat ...

Baca lebih lanjut