Kursus musim panas dalam Bahasa Inggeris di Amerika Loughborough United Kingdom

Terbaik Kursus musim panas dalam Bahasa Inggeris di Amerika Loughborough United Kingdom

Bahasa Inggeris

Kos kursus musim panas berbeza dari sekolah ke sekolah. Kursus di kolej lebih elit dan universiti kos jauh lebih daripada mereka yang berada di sekolah yang lebih kecil atau negeri. Kos adalah juga bergantung kepada bilangan kursus pelajar mendaftarkan diri masuk.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Terbaik Kursus musim panas dalam Bahasa Inggeris di Amerika Loughborough di UK

Baca lebih lanjut

Bahasa Bahasa Inggeris Sekolah Musim Panas

Loughborough College
Campus Sambilan 2 - 4  August 2018 United Kingdom Loughborough

Anda akan belajar bersama pelajar di peringkat anda sendiri dalam persekitaran yang mesra dan menggalakkan. Pelajar menghadiri kelas dalam kumpulan pelbagai bahasa. [+]

Sekolah Summer kami adalah cara yang hebat untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda.

Anda akan belajar bersama pelajar di peringkat anda sendiri dalam persekitaran yang mesra dan menggalakkan. Pelajar menghadiri kelas dalam kumpulan pelbagai bahasa.

program musim panas ini adalah pilihan yang sesuai bagi mereka yang ingin meningkatkan sehari-hari bahasa Inggeris mereka dan mengambil cuti belajar.

lawatan tempatan dan lawatan hujung minggu ke Cambridge, Oxford dan London Tiga hidangan bagi setiap hari di restoran di laman web kami Kediaman dalam kampus di Halls kami Residence keahlian gim Love Kad diskaun Loughborough untuk restoran dan membeli-belah di bandar Perkhidmatan dobi aktiviti premium tambahan akan disediakan dengan bayaran tambahan yang kecil dan mereka termasuk luncur ais, boling dan malam filem Kandungan kursus Guru membuat pelajaran komunikatif, interaktif, dan menarik, memastikan yang menyeronokkan dan pengalaman yang berharga untuk semua British Majlis- dan pembekal PPP-diperiksa Penyayang, guru menyokong dan kakitangan kebajikan talian bantuan kecemasan 24 jam sijil kolej dibentangkan pada akhir kursus ini Ciri-ciri / Faedah ... [-]