Kursus musim panas dalam Keusahawanan di Iceland

Kos kursus musim panas berbeza dari sekolah ke sekolah. Kursus di kolej lebih elit dan universiti kos jauh lebih daripada mereka yang berada di sekolah yang lebih kecil atau negeri. Kos adalah juga bergantung kepada bilangan kursus pelajar mendaftarkan diri masuk. Dalam program keusahawanan, pelajar boleh belajar tentang apa yang diperlukan untuk membangunkan dan menjalankan perniagaan. kesilapan… Baca lebih lanjut

Kos kursus musim panas berbeza dari sekolah ke sekolah. Kursus di kolej lebih elit dan universiti kos jauh lebih daripada mereka yang berada di sekolah yang lebih kecil atau negeri. Kos adalah juga bergantung kepada bilangan kursus pelajar mendaftarkan diri masuk.

Dalam program keusahawanan, pelajar boleh belajar tentang apa yang diperlukan untuk membangunkan dan menjalankan perniagaan. kesilapan biasa serta amalan berjaya boleh dibincangkan secara terperinci dan kerja kursus mungkin merangkumi inovasi, pembinaan pasukan dan kepimpinan.

Terletak di kuala Artik dan lautan Atlantik Utara, Republik Iceland dikenali untuk menjadi negara Pulau Nordic. Sektor pendidikan dikendalikan oleh Kementerian Pendidikan, Sains dan Kebudayaan. Kurikulum 's dan oleh itu dasar yang digariskan oleh kementerian.

Kursus musim panas dalam Keusahawanan di Iceland

Baca Ringkas
Bifröst University
Borgarnes, Iceland

The Summer School terletak di syurga semulajadi Bifr

The Summer School terletak di syurga semulajadi Bifr Baca Ringkas
Kursus musim panas
21 July 2020
Sepenuh masa
3 minggu
01 May 2018
English
Campus