Filter
Kursus musim panas
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 9 Kursus musim panas dalam Pelancongan dan Hospitaliti 2019/2020

Kursus musim panas adalah pilihan yang hebat untuk pelajar yang ingin memajukan ilmu pengetahuan mereka dalam sesuatu subjek. Sesetengah pelajar mengambil kelas ini untuk mempercepatkan jalan untuk tamat pengajian. Lain mengambil kursus untuk menambah set kemahiran semasa mereka, dan memperoleh alat-alat yang akan memberi manfaat kepada mereka di tempat kerja.

Apakah kursus musim panas dalam pelancongan dan hospitaliti? Ini adalah satu peluang kepada pelajar untuk belajar lebih lanjut mengenai bidang ini semakin meningkat bagi perniagaan. Kelas-kelas yang memberi tumpuan kepada strategi yang boleh dilaksanakan di seluruh dunia untuk membantu perniagaan dalam industri pelancongan dan hospitaliti menjadi lebih berkesan. Terdapat pelbagai subjek yang berbeza yang berkaitan dengan bidang ini, dan pelajar mungkin mahu untuk mengkajinya semasa musim panas. Beberapa kelas mungkin mungkin pengurusan kewangan, pengurusan sumber manusia, pengurusan pemasaran, sistem pengedaran, rundingan, membuat keputusan, gelagat pengguna, strategi, dan banyak lagi.Pelajar biasanya mengambil kursus musim panas berdasarkan keperluan dan tahap pendidikan mereka.

Kursus musim panas boleh menjadi sangat bermanfaat untuk pelajar hari ini. Mereka membolehkan pelajar untuk meneruskan sekolah tanpa apa-apa gangguan. Kursus-kursus ini juga memberikan orang lain peluang untuk kembali ke sekolah dan menimba ilmu pengetahuan tambahan. Sejak kelas boleh didapati pada musim panas ini, pelajar sering berasa kurang tertekan kerana mereka mempunyai masa yang lebih.

Kos kursus musim panas dalam pelancongan dan hospitaliti berbeza. Oleh kerana terdapat sekolah-sekolah di seluruh dunia yang menawarkan jenis ini program, ia adalah idea yang baik untuk memeriksa dengan setiap sekolah individu tentang tuisyen.

Apabila anda menamatkan kursus musim panas anda, ia adalah mungkin bahawa anda akan meneruskan persekolahan anda. Kebanyakan pelajar yang mengambil kursus dalam bidang pelancongan dan hospitaliti mempunyai keinginan untuk menjadi ejen pelancongan atau kerja dalam pengurusan hotel.

Jika anda berminat untuk bekerja dalam sektor ini dunia perniagaan, maka ia mungkin idea yang baik untuk mengambil kursus musim panas. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

9 Hasil dalam Pelancongan dan Hospitaliti

SOAS Summer School

Kursus ini terdiri daripada ceramah, bengkel, lawatan lapangan dan lawatan berpandu di London, bersama-sama dengan lawatan ke kawasan luar bandar / pantai di Sussex, iait ... [+]

Penerangan Program

Kursus ini terdiri daripada ceramah, bengkel, lawatan lapangan dan lawatan berpandu di London, bersama-sama dengan lawatan ke kawasan luar bandar / pantai di Sussex, iaitu Cinque Port of Rye dan sekitarnya. Ia akan menawarkan pelbagai pendekatan dan agenda (kedua-dua teori dan berkaitan dengan dasar) mengenai pelancongan, ziarah, warisan budaya, dan perjalanan lebih umum - termasuk pertimbangan pelarian dan pencari suaka.

Kursus ini akan dijalankan dalam persekitaran yang sengit, unik, dan rapat dengan menyediakan pengetahuan / amalan kelas pertama dan dalam bidang. Kursus ini terbuka kepada pelajar dalam pelbagai bidang termasuk antropologi, sosiologi, sejarah, geografi, kajian pembangunan, hubungan antarabangsa, seni - serta disiplin dalam Seni Kemanusiaan secara umumnya.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Pisa Summer & Winter Schools

Tujuan Minor ini adalah untuk menyediakan pengetahuan dan alat untuk memulakan dan menjalankan syarikat pelancongan yang memberi tumpuan kepada sukan. ... [+]

Matlamat

Tujuan Minor ini adalah untuk menyediakan pengetahuan dan alat untuk memulakan dan menjalankan syarikat pelancongan yang memberi tumpuan kepada sukan.

Siapa yang boleh memohon

Pelajar universiti yang berminat dalam bidang pelancongan dan pengurusan

Bahasa

Bahasa Inggeris

Keamatan program

Sepenuh masa

Keperluan kemasukan

menjadi pelajar universiti

ECTS

15

Bayaran

2640 Euro

(bayaran 1000, penginapan 1640)

Penyelaras

Prof. Enrica Lemmi

e-mel:

enrica.lemmi@unipi.it

Tempoh

23 September-03 November 2019

Tarikh akhir

31 Julai 2019

[-]
Itali Lucca
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
6 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aspira University College

Selamat datang ke Aspira International Summer School! Kumpulkan banyak kenangan indah melalui belajar tentang pengurusan perhotelan dan gastronomi. Masakan Mediterranean ... [+]

Selamat datang ke Aspira International Summer School! Kumpulkan banyak kenangan indah melalui belajar tentang pengurusan perhotelan dan gastronomi. Masakan Mediterranean Master melalui bengkel praktikal di studio kuliner terkemuka dan belajar tentang budaya, bahasa dan warisan Croatia.

Mengalami Dalmatia dan rantau Mediterranean menerusi perjalanan lapangan dan lawatan yang teratur. Buat musim panas anda 2019 tidak dapat dilupakan! Sertai kami di hospitaliti, program gastronomi dan budaya musim panas terbaik di Eropah!

Penginapan

Penginapan TIDAK TERMASUK dalam yuran pengajian. Harga untuk penginapan semasa kursus Summer School dua minggu adalah kira-kira 400-500 EUR jika anda menginap di asrama.... [-]

Croatia Split Zagreb
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Kursus sekolah musim panas yang unik ini akan membangunkan keyakinan pelajar dan kebolehan kepimpinan peribadi melalui aktiviti luar yang pelbagai dan menarik. Kursus sek ... [+]

Program musim panas eksklusif ISSOS, menawarkan pelajar sekolah menengah (berusia 13-18 tahun) peluang unik untuk menggabungkan pembelajaran, pengayaan kreatif dan pengembaraan yang penuh dengan aksi di bandar-bandar universiti terkemuka di dunia di Cambridge atau di New Haven, Connecticut. Amerika Syarikat. Pelajar yang mendapat tempat di ISSOS akan dapat membuat program tiga minggu yang sesuai untuk memenuhi keperluan akademik mereka dan minat yang lebih luas, dengan memilih satu program akademik dan satu pilihan.

Pagi di ISSOS didedikasikan untuk kajian akademik dan program akademik yang berkualiti tinggi. Kelas-kelas bertemu setiap hari selama tiga jam dan, tidak seperti sekolah-sekolah musim panas yang lain, kami menghadkan nombor untuk menjamin bahawa semua pelajar kami akan mendapat manfaat daripada saiz kelas kecil dan perhatian individu. Pilihan Program Akademik:... [-]

United Kingdom Cambridge Amerika Syarikat New Haven
Julai 2020
English
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The International Summer School for Teens

Kem golf eksklusif kami mendedahkan semua remaja kami kepada pelbagai kursus yang paling menarik dan terkenal di Scotland sementara juga menyediakan tuisyen pakar untuk m ... [+]

Jadual Perjalanan

Sekolah Musim Panas Golf kami direka untuk memberi semua pelajar kami, tanpa mengira tahap atau keupayaan mereka, pengalaman unik bermain di Scotland, "Home of Golf."

Kem golf eksklusif kami mendedahkan semua remaja kami kepada pelbagai kursus Scotland yang paling menarik dan terkenal, sementara juga menyediakan tuisyen pakar untuk meningkatkan permainan individu mereka (dan cacat jika berkenaan).

Kelas elektif ini meliputi:

36 jam tuisyen golf dari PGA Golf yang berkelayakan kami yang merupakan pakar terkenal dalam bidang bimbingan golf junior.Bagi Para Pemula, kami menawarkan pengenalan sempurna kepada golf di mana kami akan membimbing anda melalui semua aspek permainan dalam persekitaran yang menyeronokkan, mesra dan inspirasi. Jurulatih PGA kami akan mengajar anda asas-asas; dari ditubuhkan untuk swing, chipping dan bunker shot, kepada kepentingan etiket dan peraturan permainan.Bagi pemain Pertengahan hingga Lanjutan, jurulatih pakar kami akan menilai tahap semasa anda dan bekerja dengan anda secara individu untuk meningkatkan permainan semasa anda dengan tujuan mengurangkan kecacatan anda. Pelajaran akan meliputi peningkatan swing, permainan pendek, kawalan jarak dan fokus mental.Kursus Kejohanan untuk 2019 pelajar akan Gleneagles PGA Ryder Cup Course, dan Kingsbarns Links Course di St Andrews *Pelajar boleh dimasukkan ke dalam undi Kursus Lama St Andrews *Pemasangan kelab juga disediakan atas permintaan *Untuk Pemain Lanjutan, kami menawarkan peluang untuk bermain beberapa padang golf terbaik di dunia. Sehingga kini, para pelajar kami telah memainkan kursus Pautan St Andrews, Pautan Dundonald (Ladies European Tour 2015), Royal Troon (tuan rumah Terbuka 2016), Gleneagles (tuan rumah Piala Ryder 2014 dan Piala Solemn 2019) serta Old yang terkenal Kursus di St... [-]
United Kingdom Stirling
Permintaan Maklumat
English
20 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain

Minggu terbaik dalam hidup anda adalah hanya sekitar sudut ... ... [+]

Hospitality Program Summer

Anda akan memahami hakekat hospitaliti dengan hidup dan pembelajaran di kampus dengan orang dari seluruh dunia. Menjangka akan tenggelam sepenuhnya dalam industri yang dinamik ini dari hari! Anda akan mengalami belakang tabir melihat operasi harian yang terlibat dalam menguruskan hotel yang berjaya dan juga merasai tekanan menjalankan operasi dapur yang nombor wahid sebagai tukang masak kepala.

Nikmati resort bandar Mediterranean yang indah Marbella; pantai, sukan luar dan budaya Andalusia yang mesra.

Pengalaman 5-Star

Hospitality adalah dunia posibilities

SATU MINGGU DENGAN KAMI AKAN:

Mengubah cara anda menampilkan diri untuk memberikan... [-]
Sepanyol Marbella
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Business in Prague

Matlamat program ini adalah untuk memberi para pelajar pengalaman yang mendalam dalam merancang produk pelancongan di bandar Prague yang indah. Program ini akan berdasark ... [+]

Kursus musim panas dalam Pelancongan dan Hospitaliti. Prague (Dengan Lawatan Lapangan Ke Bandar-bandar Lain Ceko), Republik Czech

Program ini akan berdasarkan kepada penerapan pelancongan. Keseluruhan program ini akan berdasarkan gabungan tuisyen klasik di bilik darjah yang digabungkan dengan perjalanan lapangan.

Pelajar Akan, Semasa Sekolah Musim Panas Ini, Pengalaman:

Bandar Prague yang indah dari sudut pandang penduduk tempatanMenghadiri tempat-tempat indah berikut, di mana mereka akan mempunyai kesempatan untuk menghabiskan masa yang menyenangkan: Karlstejn (Karlštejn) - bengkel di alam semula jadi. Topik utama adalah budaya dan alam semula jadi. Bohemian Paradise (Český Ráj) - monumen kebudayaan dan teknikal.Republik Czech adalah negara yang sangat selamat dan berpatutan dengan perbelanjaan hidup yang rendahGambaran Keseluruhan Program... [-]
Republik Czech Prague
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland

Mengubah cara anda membentangkan diri anda untuk memberikan anda kelebihan profesional Memperkenalkan anda ke sisi perniagaan perhotelan ... [+]

Mengubah cara anda membentangkan diri anda untuk memberikan anda kelebihan profesional Memperkenalkan anda ke sisi perniagaan perhotelan [-]
Switzerland Crans-Montana
Feb. 2020
Sepenuh masa
1 - 2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland

Satu semester di luar negara adalah lebih daripada pengembaraan akademik, ia adalah satu pengalaman yang dapat memperkayakan hidup anda dan mengubah laluan kerjaya anda. ... [+]

Kursus musim panas dalam Pelancongan dan Hospitaliti. [-]
Switzerland Crans-Montana
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
20 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu