close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus musim panas dalam Penerbangan 2020

Satu kursus musim panas dalam penerbangan boleh memberikan pelajar masa untuk meningkatkan kemahiran pemanduan mereka atau catch-up pada kerja kursus yang diperlukan. Ia juga boleh menjadikan mereka lebih dipasarkan kepada bakal majikan. Pelajar boleh bertanya, apakah kursus musim panas dalam penerbangan? Ia boleh melibatkan menghabiskan masa di udara, atau belajar lebih lanjut mengenai salah sa… Baca lebih lanjut

Satu kursus musim panas dalam penerbangan boleh memberikan pelajar masa untuk meningkatkan kemahiran pemanduan mereka atau catch-up pada kerja kursus yang diperlukan. Ia juga boleh menjadikan mereka lebih dipasarkan kepada bakal majikan.

Pelajar boleh bertanya, apakah kursus musim panas dalam penerbangan? Ia boleh melibatkan menghabiskan masa di udara, atau belajar lebih lanjut mengenai salah satu aspek yang penting dalam industri penerbangan dengan mendaftar dalam kursus dalam talian, atau mengambil bahagian di dalam kelas di sebuah sekolah.

Terdapat beberapa faedah untuk mendaftar dalam kursus musim panas dalam penerbangan, jika apa-apa lagi ia boleh memberi peluang kepada pelajar untuk menumpukan lebih baik pada kerja kursus mereka jika jadual mereka adalah kurang sibuk semasa musim panas. Cuaca juga konsisten lebih baik dan lebih mudah diramalkan pada musim panas, yang boleh membuat ia satu masa yang sesuai untuk log jam penerbangan.

Harga kursus musim panas dalam penerbangan berbeza mengikut program dan negara.Ia adalah disyorkan bahawa bakal pelajar menyelidik mana-mana sekolah mereka serius mempertimbangkan untuk mengesahkan kursus ini memenuhi keperluan mereka. Mereka juga berkata-kata dengan seorang pegawai kemasukan untuk mengesahkan semua yuran pendaftaran dan kos program.

Penerbangan merupakan industri penting, dan terdapat pelbagai pelbagai peluang untuk individu yang mempunyai ijazah dalam bidang itu. Satu kursus musim panas dalam penerbangan boleh meletakkan anda satu langkah lebih dekat dengan matlamat kerjaya anda. Anda mungkin juga hanya mahu mendapatkan lesen juruterbang rekreasi anda. Beberapa peluang pekerjaan termasuk menjadi juruterbang komersil, aeroangkasa atau jurutera penerbangan, pesawat pengurus penyelenggaraan, pengawal trafik udara, marsyal udara atau pesawat mekanik. Terdapat juga kerja dengan organisasi seperti FAA (Pentadbiran Penerbangan Persekutuan.)

Terdapat banyak sekolah-sekolah yang besar di seluruh dunia yang menawarkan kelas penerbangan bertauliah.Pangkalan data yang komprehensif kami adalah alat yang hebat untuk pelajar yang berminat untuk memulakan penyelidikan pelbagai jenis pilihan. Jangan menunda pendidikan anda apa-apa lagi. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
ESTACA
Paris , Perancis

Belajar dan beroperasi alat CFD (Dinamik Fluida Dinamik) untuk memahami dan meramalkan prestasi dan tingkah laku sistem penerbangan.

Belajar dan beroperasi alat CFD (Dinamik Fluida Dinamik) untuk memahami dan meramalkan prestasi dan tingkah laku sistem penerbangan. -
Kursus musim panas
Sepenuh Masa
4 minggu
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini