Filter
Kursus musim panas
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus musim panas dalam Penerbangan 2019/2020

Satu kursus musim panas dalam penerbangan boleh memberikan pelajar masa untuk meningkatkan kemahiran pemanduan mereka atau catch-up pada kerja kursus yang diperlukan. Ia juga boleh menjadikan mereka lebih dipasarkan kepada bakal majikan.

Pelajar boleh bertanya, apakah kursus musim panas dalam penerbangan? Ia boleh melibatkan menghabiskan masa di udara, atau belajar lebih lanjut mengenai salah satu aspek yang penting dalam industri penerbangan dengan mendaftar dalam kursus dalam talian, atau mengambil bahagian di dalam kelas di sebuah sekolah.

Terdapat beberapa faedah untuk mendaftar dalam kursus musim panas dalam penerbangan, jika apa-apa lagi ia boleh memberi peluang kepada pelajar untuk menumpukan lebih baik pada kerja kursus mereka jika jadual mereka adalah kurang sibuk semasa musim panas. Cuaca juga konsisten lebih baik dan lebih mudah diramalkan pada musim panas, yang boleh membuat ia satu masa yang sesuai untuk log jam penerbangan.

Harga kursus musim panas dalam penerbangan berbeza mengikut program dan negara.Ia adalah disyorkan bahawa bakal pelajar menyelidik mana-mana sekolah mereka serius mempertimbangkan untuk mengesahkan kursus ini memenuhi keperluan mereka. Mereka juga berkata-kata dengan seorang pegawai kemasukan untuk mengesahkan semua yuran pendaftaran dan kos program.

Penerbangan merupakan industri penting, dan terdapat pelbagai pelbagai peluang untuk individu yang mempunyai ijazah dalam bidang itu. Satu kursus musim panas dalam penerbangan boleh meletakkan anda satu langkah lebih dekat dengan matlamat kerjaya anda. Anda mungkin juga hanya mahu mendapatkan lesen juruterbang rekreasi anda. Beberapa peluang pekerjaan termasuk menjadi juruterbang komersil, aeroangkasa atau jurutera penerbangan, pesawat pengurus penyelenggaraan, pengawal trafik udara, marsyal udara atau pesawat mekanik. Terdapat juga kerja dengan organisasi seperti FAA (Pentadbiran Penerbangan Persekutuan.)

Terdapat banyak sekolah-sekolah yang besar di seluruh dunia yang menawarkan kelas penerbangan bertauliah.Pangkalan data yang komprehensif kami adalah alat yang hebat untuk pelajar yang berminat untuk memulakan penyelidikan pelbagai jenis pilihan. Jangan menunda pendidikan anda apa-apa lagi. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Penerbangan

ESTACA

Belajar dan beroperasi alat CFD (Dinamik Fluida Dinamik) untuk memahami dan meramalkan prestasi dan tingkah laku sistem penerbangan. ... [+]

Teknik Pemodelan Belajar dan Amalan untuk Dinamik Fluida

Belajar Bahasa Inggeris dan Cari Paris!

Matlamat

Belajar dan beroperasi alat CFD (Dinamik Fluida Dinamik) untuk memahami dan meramalkan prestasi dan tingkah laku sistem penerbangan.

Faedah programBekerja dengan perisian dan kaedah perhitungan yang berkaitan dengan industri;Belajar dalam persekitaran pelbagai budaya.Kemahiran diperolehiKepentingan mekanik bendalir dalam aplikasi aeronautik;Simulasi CFD;Memahami peranan alat berangka dalam proses reka bentuk.KursusSejarah penerbangan (6h)Mekanik cecair (15h)Pengenalan kepada pergolakan (14h)Aerodinamik (20h)Dinamik Fluida Kompaun (24h)Persidangan dan lawatan (12h)Kerosakan kursusCeramah.Labwork.Lawatan syarikat: Latmos, Ariane Space Launchers, Dassault, dll.Lawatan budaya: Bâteaux-mouches dan Château de VersaillesPersidangan mengenai "Pasaran Pengangkutan Udara Global"Maklumat PraktikalTempoh akademik: 1 hingga 26 Julai 2019Tarikh ketibaan: 28 JunBilangan kredit: 10 ECTSHarga: 3 600 € (termasuk perumahan)Tahap Yang Diperlukan: Tahun ke 3 ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan (atau bidang berkaitan) dan pengetahuan asas mekanik bendalirTarikh akhir permohonan: 1 MeiSukatan pelajaran untuk Program Musim Panas 2019:Sejarah Aeronautik:... [-]
Perancis Paris
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu