close

Penapis

Lihat Hasil

2 Kursus musim panas dalam Pengajian Pentadbiran 2020

Kursus-kursus musim panas menyediakan banyak faedah yang berpotensi untuk pelajar, yang paling menonjol bahawa mereka boleh didapati di luar tahun sekolah biasa. Seseorang mungkin mengharapkan untuk mencari kursus-kursus yang ditawarkan pada mana-mana bilangan subjek. Apakah kursus musim panas dalam kajian pentadbiran? Pentadbiran adalah, secara umum, tadbir urus dan organisasi operasi harian ku… Baca lebih lanjut

Kursus-kursus musim panas menyediakan banyak faedah yang berpotensi untuk pelajar, yang paling menonjol bahawa mereka boleh didapati di luar tahun sekolah biasa. Seseorang mungkin mengharapkan untuk mencari kursus-kursus yang ditawarkan pada mana-mana bilangan subjek.

Apakah kursus musim panas dalam kajian pentadbiran? Pentadbiran adalah, secara umum, tadbir urus dan organisasi operasi harian kumpulan. Ini adalah istilah yang sangat umum, jadi kajian akademik mengenai topik ini hampir selalu difokuskan pada jenis organisasi tertentu. Kursus pentadbiran pendidikan, misalnya, cuba mempersiapkan para pelajar untuk berjaya sebagai pemimpin di sekolah atau universiti. Kelas dalam topik ini mungkin termasuk etika, pembangunan pendidikan, penglibatan masyarakat dan pedagogi. Pentadbiran perniagaan juga menjadi tumpuan umum dalam kursus musim panas ini. Subjek seperti teori organisasi, kewangan, keusahawanan dan pengurusan mencirikan pengkhususan kursus pentadbiran ini.

Pertubuhan sering merupakan kemahiran utama yang dibangunkan dalam kelas ini. Orang juga mungkin mengharapkan untuk mengasah kemahiran rangkaian seseorang. Kedua-dua amalan ini dapat meningkatkan keupayaan pelajar untuk mengetuai apabila digabungkan dengan kemahiran strategi yang diperoleh melalui kajian pentadbiran.

Kursus cenderung mempunyai kos yang berbeza dari satu sekolah ke sekolah seterusnya. Adalah dinasihatkan untuk memeriksa dengan setiap institusi untuk mendapatkan anggaran tuisyen sebelum mendaftar dalam program musim panas.

Graduan program pentadbiran pendidikan cenderung untuk menetapkan kedudukan sebagai kepala sekolah sebagai matlamat kerjaya muktamad. Individu ini menguruskan konflik antara pelajar, guru dan ibu bapa, bertindak sebagai penghubung kepada masyarakat dan mengawasi operasi institusi. Pentadbir perniagaan mungkin mahu menjadi ketua pegawai eksekutif sebuah syarikat. Profesional ini membangun strategi, membentuk perkongsian dan sumber langsung. Kedua-dua jawatan ini memerlukan tahap pemikiran strategik yang tinggi, kemahiran interpersonal dan tanggungjawab daripada penghuni mereka.

Laluan kerjaya yang kompetitif sering memerlukan kelayakan yang sangat baik untuk berjaya. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
SOAS University of London
London, United Kingdom +1 Lagi

Pengurusan kewangan awam yang berkesan adalah fungsi asas bagi setiap organisasi kerajaan dan sektor awam.

Pengurusan kewangan awam yang berkesan adalah fungsi asas bagi setiap organisasi kerajaan dan sektor awam. -
Kursus musim panas
Sepenuh Masa
19 hari
English
Kampus
 
RWTH International Academy / RWTH Aachen University
Aachen, Jerman

Di Sekolah Musim Panas ini, pelajar akan menyelidiki topik "Pengurusan Rantaian Pembekalan" yang merupakan hujung ke hujung pandangan operasi dari bahan mentah, inventori kerj ... +

Di Sekolah Musim Panas ini, pelajar akan menyelidiki topik "Pengurusan Rantaian Pembekalan" yang merupakan hujung ke hujung pandangan operasi dari bahan mentah, inventori kerja dalam proses, barangan siap kepada pelanggan. Ini adalah mengenai mencari campuran yang betul untuk menetapkan jurang prestasi, menginovasi proses perniagaan, dan mengoptimumkan rantaian bekalan. -
Kursus musim panas
Sepenuh Masa
2 minggu
English
29 Jun 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini