Filter
Kursus musim panas
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Kursus musim panas dalam Pengajian Pentadbiran 2019/2020

Kursus-kursus musim panas menyediakan banyak faedah yang berpotensi untuk pelajar, yang paling menonjol bahawa mereka boleh didapati di luar tahun sekolah biasa. Seseorang mungkin mengharapkan untuk mencari kursus-kursus yang ditawarkan pada mana-mana bilangan subjek.

Apakah kursus musim panas dalam kajian pentadbiran? Pentadbiran adalah, secara umum, tadbir urus dan organisasi operasi harian kumpulan. Ini adalah istilah yang sangat umum, jadi kajian akademik mengenai topik ini hampir selalu difokuskan pada jenis organisasi tertentu. Kursus pentadbiran pendidikan, misalnya, cuba mempersiapkan para pelajar untuk berjaya sebagai pemimpin di sekolah atau universiti. Kelas dalam topik ini mungkin termasuk etika, pembangunan pendidikan, penglibatan masyarakat dan pedagogi. Pentadbiran perniagaan juga menjadi tumpuan umum dalam kursus musim panas ini. Subjek seperti teori organisasi, kewangan, keusahawanan dan pengurusan mencirikan pengkhususan kursus pentadbiran ini.

Pertubuhan sering merupakan kemahiran utama yang dibangunkan dalam kelas ini. Orang juga mungkin mengharapkan untuk mengasah kemahiran rangkaian seseorang. Kedua-dua amalan ini dapat meningkatkan keupayaan pelajar untuk mengetuai apabila digabungkan dengan kemahiran strategi yang diperoleh melalui kajian pentadbiran.

Kursus cenderung mempunyai kos yang berbeza dari satu sekolah ke sekolah seterusnya. Adalah dinasihatkan untuk memeriksa dengan setiap institusi untuk mendapatkan anggaran tuisyen sebelum mendaftar dalam program musim panas.

Graduan program pentadbiran pendidikan cenderung untuk menetapkan kedudukan sebagai kepala sekolah sebagai matlamat kerjaya muktamad. Individu ini menguruskan konflik antara pelajar, guru dan ibu bapa, bertindak sebagai penghubung kepada masyarakat dan mengawasi operasi institusi. Pentadbir perniagaan mungkin mahu menjadi ketua pegawai eksekutif sebuah syarikat. Profesional ini membangun strategi, membentuk perkongsian dan sumber langsung. Kedua-dua jawatan ini memerlukan tahap pemikiran strategik yang tinggi, kemahiran interpersonal dan tanggungjawab daripada penghuni mereka.

Laluan kerjaya yang kompetitif sering memerlukan kelayakan yang sangat baik untuk berjaya. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Pentadbiran

RWTH International Academy / RWTH Aachen University

Di Sekolah Musim Panas ini, pelajar akan menyelidiki topik "Pengurusan Rantaian Pembekalan" yang merupakan hujung ke hujung pandangan operasi dari bahan mentah, inventori ... [+]

Di Sekolah Musim Panas ini, pelajar akan menyelidiki topik "Pengurusan Rantaian Pembekalan" yang merupakan hujung ke hujung pandangan operasi dari bahan mentah, inventori kerja dalam proses, barangan siap kepada pelanggan. Ini adalah mengenai mencari campuran yang betul untuk menetapkan jurang prestasi, menginovasi proses perniagaan, dan mengoptimumkan rantaian bekalan.

Pengurusan Rantaian Pembekalan menjadi lebih tinggi daripada nilai yang lebih tinggi sejak tahun-tahun kebelakangan dan membolehkan syarikat untuk terus berdaya saing dalam bidang perniagaan mereka. Matlamat Sekolah Musim Panas ini adalah untuk memaparkan pelbagai cara untuk meningkatkan operasi logistik ini dan meningkatkan prestasi arus bekalan yang disebut.... [-]

Jerman Aachen
Jun 2020
English
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IAE Pau-Bayonne

Membangun kepimpinan dan kerja berpasukan - Cari dan menguasai model dan strategi perniagaan inovatif antarabangsa - Mendapatkan alat untuk menyelesaikan cabaran yang di ... [+]

IAE Pau-Bayonne adalah Sekolah Pengurusan Siswazah, penjual tawaran latihan awam siswazah dalam Pengurusan, di Universiti Pau dan Pays de l'Adour. Sekolah kami menawarkan ijazah terpilih di Sarjana dan Ph.D. tahap, disesuaikan dengan keperluan syarikat, dan diberi makan dari kemajuan terbaru dalam bidang penyelidikan Sains Pengurusan. IAE Sekolah Pengajian Pengurusan menyediakan pelajar kami untuk mengintegrasikan pekerjaan kedudukan tinggi dalam pelbagai bidang Pengurusan di Perancis atau di luar negara.

Gambaran keseluruhan

-Kembangkan kepimpinan dan kerja berpasukan

-Mengetahui dan menguasai model dan strategi perniagaan inovatif antarabangsa

-Boleh alat untuk menyelesaikan cabaran yang dihadapi oleh perniagaan global '... [-]

Perancis Bayonne Anglet Pau
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu