Kursus musim panas dalam Perakaunan

Terbaik 3 Kursus musim panas dalam Perakaunan 2019

Perakaunan

Ramai pelajar, sama ada sepenuh masa, separuh masa atau sepenuhnya baru, suka mengambil kursus musim panas untuk mengisi beberapa jurang antara semester. Kursus musim panas adalah cara terbaik untuk membina kemahiran dan bakat dan sering digunakan untuk menyelesaikan ijazah.

Apakah kursus musim panas dalam perakaunan? Kursus perakaunan mungkin memperkenalkan pelajar kepada konsep kewangan asas, seperti analisis kos, keseimbangan belanjawan, pengeluaran dan kos standard dan prinsip perakaunan lain. Pelajar mungkin menjangka untuk mempelajari kaedah ini melalui latihan latihan dan tugasan dalam kelas yang memberi tumpuan kepada masalah simpan kira dan belanjawan. Kursus juga boleh membincangkan topik kewangan dan pengurusan yang lebih luas untuk mendapatkan idea yang lebih baik mengenai amalan perakaunan dan industri.

Melalui arahan dan amalan, pelajar boleh mendapat perhatian yang terperinci mengenai perincian dan minda analitikal yang diperlukan untuk banyak kedudukan kewangan, pengurusan dan perakaunan. Terlepas dari rancangan masa depan dan matlamat kerjaya, pembelajaran asas-asas kawalan belanjawan dapat membantu setiap orang mengurus pekerjaan dan kehidupan pribadi mereka.

Kursus musim panas dalam perakaunan boleh menjadi cara terbaik untuk maju tanpa membelanjakan terlalu banyak. Walau bagaimanapun, pelajar harus sedar bahawa universiti akan masing-masing harga kursus musim panas mereka berbeza berdasarkan program dan reputasi sekolah.

Pembelajaran tali perakaunan dapat membantu membina pengalaman yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang kewangan. Pelajar perakaunan sering boleh mencari pekerjaan yang bekerja untuk firma perakaunan atau sebagai juruaudit, pembantu simpan atau perunding. Ini semua boleh menyebabkan pekerjaan perundingan atau perakaunan dalam beberapa industri yang berbeza, seperti hiburan dan pakaian, atau dalam kedudukan korporat yang lain. Ramai pelajar perakaunan mencari pekerjaan dengan kerajaan dalam perundingan cukai juga. Program musim panas juga boleh membantu dalam mengejar ijazah dalam perakaunan.

Sekolah menawarkan lebih banyak program perakaunan di peringkat tempatan dan antarabangsa. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama. 

Baca lebih lanjut

Kursus musim panas - shanghai auia: sesi musim panas antarabangsa ecnu

AUIA International Summer School
Campus Sepenuh masa 4 - 5  July 2019 China Beijing Shanghai + 1 lagi

Sebagai sebuah universiti dengan perspektif antarabangsa, ECNU kepentingan yang besar kepada pengantarabangsaan pembangunan dan telah mewujudkan perkongsian kerjasama strategik dengan universiti-universiti terkenal di dunia dari seluruh dunia. [+]

AUIA Timur China: ECNU Sesi Summer Antarabangsa

East China Normal University (ECNU) telah ditubuhkan pada tahun 1951. Sebagai sebuah universiti dengan perspektif antarabangsa, ECNU kepentingan yang besar kepada pengantarabangsaan pembangunan dan telah mewujudkan perkongsian kerjasama strategik dengan universiti-universiti terkenal di dunia dari seluruh dunia. Sekarang, ECNU semakin bersemangat dan berusaha ke arah matlamat untuk membina dirinya sebagai universiti penyelidikan peringkat tinggi terkenal di peringkat antarabangsa, dan oleh itu akan memainkan peranan yang lebih penting dalam kebangkitan China pada abad ke-21.

ECNU 4weeks kod kursus Nama kursus ECO 11 Mikroekonomi FIN 21 PENGENALAN KEWANGAN 17 HIS Sejarah Amerika sejak 1865 SOC 11 Pengenalan kepada Sosiologi MAT 11 KALKULUS II PSY 11 Prinsip Psikologi ECO 12 Makroekonomi FIN 23 Pengenalan kepada Pelaburan 13 HIS Ke-20 ke-21 Century Sejarah Dunia MAT 12 Kalkulus I SOC 31 Sosiologi Keluarga PSY 14 Psikologi Sosial PHI 11 Klasik Barat Falsafah PSC 12 Pengenalan kepada Dunia Politik FIM 11 Pengenalan kepada Pengajian Filem ACC 11 perakaunan kewangan PTT 11-A Photography asas ART 11 Pengenalan kepada Seni Barat: Seni Purba dan zaman pertengahan PHI 12 Pengenalan kepada Falsafah PSC 13 Pengenalan kepada Politik Perbandingan ENG12 / COM11 Pengucapan Awam ACC 12 Perakaunan Pengurusan ART 12 Pengenalan kepada Seni Barat: Renaissance kepada Masa Kini PTT 11-B Photography asas ECNU 5weeks kod kursus Nama kursus MAT 11 kalkulus I SOC 11 Pengenalan kepada Sosiologi PSC 11 Pengenalan kepada Kerajaan Amerika 11 HIS Pengenalan kepada Sejarah Dunia: Dunia Moden, 1900-2000 MKT 21 Pengenalan kepada Pemasaran ART 11 Pengenalan kepada Seni Barat:... [-]

kursus musim panas - kewangan dan perakaunan (untuk peringkat umur 19-25)

Oxford Royale Academy
Campus Sepenuh masa July 2019 United Kingdom Oxford Yarnton + 1 lagi

Dari harga susu kepada keahlian yang amat dibahaskan Britain Kesatuan Eropah, beberapa disiplin akademik mempunyai sebagai besar memberi kesan kepada kehidupan seharian kita sebagai Economics. Kursus ini akan bersinar cahaya pada sebelah teori yang kompleks dan sering salah faham ini, memandangkan aplikasi kehidupan sebenar bersama-sama dengan disiplin yang lebih praktikal Kewangan dan Perakaunan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dari harga susu kepada keahlian yang amat dibahaskan Britain Kesatuan Eropah, beberapa disiplin akademik mempunyai sebagai besar memberi kesan kepada kehidupan seharian kita sebagai Economics. Kursus ini akan bersinar cahaya pada sebelah teori yang kompleks dan sering salah faham ini, memandangkan aplikasi kehidupan sebenar bersama-sama dengan disiplin yang lebih praktikal Kewangan dan Perakaunan. Sama ada anda mahu untuk meningkatkan pengetahuan am anda atau anda sedang mempertimbangkan kerjaya dalam bidang yang berkaitan, kursus ini adalah pengenalan menarik kepada subjek.

Kandungan Akademik

Dalam kursus ini anda akan melihat teori ekonomi utama dan bagaimana ia digunakan melalui pelbagai topik dalam mikroekonomi, makroekonomi dan ekonomi antarabangsa. Meliputi model seperti struktur pasaran, perdagangan antarabangsa, dan kadar pertukaran anda akan mempertimbangkan masalah asas ekonomi seperti kekurangan dan pilihan dan bekalan dan permintaan. Anda tambahan akan mempertimbangkan isu-isu ekonomi semasa seperti pengangguran dan kebaikan dan keburukan keahlian EU, menghampiri mereka dari perspektif intelektual dan terlibat dalam perdebatan dengan rakan-rakan pelajar anda.... [-]


Program pertukaran musim panas

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Sepenuh masa 5 - 7  September 2019 Turki Istanbul

Program ini bertujuan untuk mewujudkan pengalaman musim panas bermanfaat untuk pelajar dari kedua-dua rakan kongsi dan bukan rakan kongsi universiti. Ia menggabungkan kursus-kursus yang berkualiti tinggi dan peluang untuk mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti tempatan yang membolehkan anda untuk mendapatkan maklumat tentang budaya Turki di Istanbul. [+]

Program ini bertujuan untuk mewujudkan pengalaman musim panas bermanfaat untuk pelajar dari kedua-dua rakan kongsi dan bukan rakan kongsi universiti. Ia menggabungkan kursus-kursus yang berkualiti tinggi dan peluang untuk mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti tempatan yang membolehkan anda untuk mendapatkan maklumat tentang budaya Turki di Istanbul.

Terletak di kedua-dua belah Bosphorus, Istanbul jambatan Asia dan Eropah dari segi fizikal dan budaya. Ini adalah salah satu daripada bandar-bandar terbesar di dunia di mana anda boleh melihat bandar barat moden digabungkan dengan budaya yang tersendiri. Sejak Byzantium di SM abad ke-7 hingga ke hari ini, Istanbul sentiasa diadakan peranan yang penting dalam sejarah umat manusia sebagai wadah tumpuan banyak tamadun. Hari ini ia dirangsang penduduknya lebih 14 juta penduduk ini tersebar di bandar. Ini menjadikan Istanbul bandar terbesar di Turki dan salah satu bandar yang terbesar di dunia.... [-]