Filter
Kursus musim panas
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Kursus musim panas dalam Perakaunan 2019/2020

Ramai pelajar, sama ada sepenuh masa, separuh masa atau sepenuhnya baru, suka mengambil kursus musim panas untuk mengisi beberapa jurang antara semester. Kursus musim panas adalah cara terbaik untuk membina kemahiran dan bakat dan sering digunakan untuk menyelesaikan ijazah.

Apakah kursus musim panas dalam perakaunan? Kursus perakaunan mungkin memperkenalkan pelajar kepada konsep kewangan asas, seperti analisis kos, keseimbangan belanjawan, pengeluaran dan kos standard dan prinsip perakaunan lain. Pelajar mungkin menjangka untuk mempelajari kaedah ini melalui latihan latihan dan tugasan dalam kelas yang memberi tumpuan kepada masalah simpan kira dan belanjawan. Kursus juga boleh membincangkan topik kewangan dan pengurusan yang lebih luas untuk mendapatkan idea yang lebih baik mengenai amalan perakaunan dan industri.

Melalui arahan dan amalan, pelajar boleh mendapat perhatian yang terperinci mengenai perincian dan minda analitikal yang diperlukan untuk banyak kedudukan kewangan, pengurusan dan perakaunan. Terlepas dari rancangan masa depan dan matlamat kerjaya, pembelajaran asas-asas kawalan belanjawan dapat membantu setiap orang mengurus pekerjaan dan kehidupan pribadi mereka.

Kursus musim panas dalam perakaunan boleh menjadi cara terbaik untuk maju tanpa membelanjakan terlalu banyak. Walau bagaimanapun, pelajar harus sedar bahawa universiti akan masing-masing harga kursus musim panas mereka berbeza berdasarkan program dan reputasi sekolah.

Pembelajaran tali perakaunan dapat membantu membina pengalaman yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang kewangan. Pelajar perakaunan sering boleh mencari pekerjaan yang bekerja untuk firma perakaunan atau sebagai juruaudit, pembantu simpan atau perunding. Ini semua boleh menyebabkan pekerjaan perundingan atau perakaunan dalam beberapa industri yang berbeza, seperti hiburan dan pakaian, atau dalam kedudukan korporat yang lain. Ramai pelajar perakaunan mencari pekerjaan dengan kerajaan dalam perundingan cukai juga. Program musim panas juga boleh membantu dalam mengejar ijazah dalam perakaunan.

Sekolah menawarkan lebih banyak program perakaunan di peringkat tempatan dan antarabangsa. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama. 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Perakaunan

SOAS Summer School

Kursus ini bertujuan untuk memberi peserta dengan pengetahuan teoritis dan alat kritikal untuk memahami kesan teknologi Blockchain di pelbagai bahagian ekonomi dan masyar ... [+]

Penerangan Program

Kursus ini bertujuan untuk memberi peserta dengan pengetahuan teoritis dan alat kritikal untuk memahami kesan teknologi Blockchain di pelbagai bahagian ekonomi dan masyarakat.

Sejak penampilan Bitcoin pada tahun 2008, Blockchain secara progresif diperkaya dengan ciri pengiraan lanjut yang membuka banyak aplikasi berpotensi. Blockchain dan, lebih umum, pengedaran buku elektronik telah digunakan dalam pelbagai usaha dan eksperimen di kawasan yang pelbagai seperti fintech, pendaftaran awam, rantaian bekalan, dan pasaran yang terdesentralisasi. Namun, implikasinya terhadap teknologi, perniagaan, kewangan, kerajaan dan masyarakat masih diterokai dan difahami sepenuhnya.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
AUIA International Summer School

Sebagai sebuah universiti dengan perspektif antarabangsa, ECNU kepentingan yang besar kepada pengantarabangsaan pembangunan dan telah mewujudkan perkongsian kerjasama str ... [+]

AUIA Timur China: ECNU Sesi Summer Antarabangsa

East China Normal University (ECNU) telah ditubuhkan pada tahun 1951. Sebagai sebuah universiti dengan perspektif antarabangsa, ECNU kepentingan yang besar kepada pengantarabangsaan pembangunan dan telah mewujudkan perkongsian kerjasama strategik dengan universiti-universiti terkenal di dunia dari seluruh dunia. Sekarang, ECNU semakin bersemangat dan berusaha ke arah matlamat untuk membina dirinya sebagai universiti penyelidikan peringkat tinggi terkenal di peringkat antarabangsa, dan oleh itu akan memainkan peranan yang lebih penting dalam kebangkitan China pada abad ke-21.

ECNU 4weeks kod kursus Nama kursus ECO 11 Mikroekonomi FI... [-]
China Beijing Shanghai
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 - 5 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Oxford Royale Academy

Dari harga susu kepada keahlian yang amat dibahaskan Britain Kesatuan Eropah, beberapa disiplin akademik mempunyai sebagai besar memberi kesan kepada kehidupan seharian k ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Dari harga susu kepada keahlian yang amat dibahaskan Britain Kesatuan Eropah, beberapa disiplin akademik mempunyai sebagai besar memberi kesan kepada kehidupan seharian kita sebagai Economics. Kursus ini akan bersinar cahaya pada sebelah teori yang kompleks dan sering salah faham ini, memandangkan aplikasi kehidupan sebenar bersama-sama dengan disiplin yang lebih praktikal Kewangan dan Perakaunan. Sama ada anda mahu untuk meningkatkan pengetahuan am anda atau anda sedang mempertimbangkan kerjaya dalam bidang yang berkaitan, kursus ini adalah pengenalan menarik kepada subjek.

Kandungan Akademik

Dalam kursus ini anda akan melihat teori ekonomi utama dan bagaimana ia digunakan melalui pelbagai topik dalam mikroekonomi, makroekonomi dan ekonomi antarabangsa. Meliputi model seperti struktur pasaran, perdagangan antarabangsa, dan kadar pertukaran anda akan mempertimbangkan masalah asas ekonomi seperti kekurangan dan pilihan dan bekalan dan permintaan. Anda tambahan akan mempertimbangkan isu-isu ekonomi semasa seperti pengangguran dan kebaikan dan keburukan keahlian EU, menghampiri mereka dari perspektif intelektual dan terlibat dalam perdebatan dengan rakan-rakan pelajar anda.... [-]

United Kingdom Oxford Yarnton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu