Filter
Kursus musim panas
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus musim panas dalam Perbankan 2019

Adakah anda berminat mengambil kursus musim panas? Jenis kelas ini ditawarkan pada bulan-bulan musim panas, ketika kebanyakan universiti pada umumnya kurang aktif. Ini menjadikan mereka cara terbaik untuk mengejar pelajaran anda atau meneruskan program anda.

Anda mungkin tertanya-tanya: Apakah kursus musim panas di perbankan? Jenis kelas ini direka untuk mengajar anda semua mengenai bagaimana bank, kesatuan kredit, dan institusi kewangan lain beroperasi. Topik yang dipelajari mungkin meliputi segalanya dari stok dan bon kepada pemodelan kewangan, serta kewangan peribadi, korporat, pinjaman, ekuiti, ekonomi, perakaunan, dan banyak lagi. Topik lain yang lain boleh merangkumi rundingan, rangkaian, komunikasi, kepimpinan, atau pentadbiran. Sesetengah program mungkin mempunyai komponen perjalanan atau latihan, yang membolehkan para pelajar mendapat pengalaman bersendirian dalam industri moden.

Sejumlah faedah boleh didapati dari kursus musim panas perbankan. Sebagai contoh, anda mungkin dapat meningkatkan rundingan, penyelesaian masalah dan kemahiran perancangan kewangan, yang semuanya dapat digunakan dalam kerjaya masa depan. Anda juga boleh membina rangkaian dan membuat hubungan dengan tokoh penting di dunia perbankan.

Ramai pelajar perbankan prihatin tentang kos kursus musim panas; anda perlu pastikan penyelidikan anda sebelum mendaftar. Pejabat kewangan sekolah anda harus mempunyai maklumat yang lebih terperinci.

Kursus musim panas perbankan boleh menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya. Ramai pelajar terus bekerja dalam industri perbankan. Anda mungkin menjadi penganalisis kewangan, penasihat perniagaan, perunding pelaburan, atau broker saham. Pekerjaan juga boleh dibuka dalam pinjaman korporat, pengurusan perniagaan, pentadbiran dana lindung nilai, atau perdagangan antarabangsa. Pilihan lain ialah memulakan perniagaan anda sendiri atau menyertai bank tempatan yang sedia ada.

Jika anda ingin mengambil kursus perniagaan, anda berada di tempat yang betul. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

1 Results in Perbankan

Global Banking School

2 bulan Elite Global Investment Banking Internship adalah satu peluang yang unik untuk mendapatkan pengalaman pelanggan menghadap transaksi dunia sebenar dan pengetahuan ... [+]

2 bulan Elite Global Investment Banking Internship adalah satu peluang yang unik untuk mendapatkan pengalaman pelanggan menghadap transaksi dunia sebenar dan pengetahuan kerja bagi Perbankan Pelaburan, Ekuiti dan Dana Hedge Swasta kerjaya. Ini penempatan internship akan menyediakan anda dengan pengalaman kerja transaksi luas.

program Bulan pertama (4 minggu) menyediakan latihan untuk pengalaman Perbankan Pelaburan Industri:

Analisis bursa saham London dan bursa saham New York syarikat tersenarai Penyediaan transaksi membeli dan menjual sebelah padang, penggoda, dan menulis memo pelaburan sulit Excel pemodelan kewangan dan penilaian syarikat tersenarai awam dengan menggunakan "comps Setanding" kaedah Excel pemodelan kewangan dan penilaian syarikat awam tersenarai dengan menggunakan "aliran tunai terdiskaun" kaedah Excel pemodelan kewangan dan penentuan premium yang dibayar oleh pembeli perniagaan dengan menggunakan "Transaksi comps" kaedah Excel pemodelan kewangan dan diambil alih leveraj syarikat itu oleh penaja Ekuiti Persendirian Penyediaan M & A model transaksi-siap dengan analisis Pelunasan Diskaun / Pencairan tawaran persembahan Lembaga dan penutupan urus niaga perbankan pelaburan ... [-]
United Kingdom London
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 2 
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu