ACADEMICCOURSES

2 Kursus musim panas dalam Perniagaan Sukan 2021

Individu yang mencari pengalaman musim panas yang menarik atau mempunyai keinginan untuk membina gelar semasa mungkin ingin mempertimbangkan kursus musim panas. Terdapat dalam pelbagai subjek, kursus musim panas jenis ini boleh mengambil masa mana saja dari beberapa hari hingga beberapa minggu

Sesetengah pelajar mungkin bertanya apa kursus musim panas dalam perniagaan sukan? Kursus ini adalah gabungan sempurna bagi mereka yang berminat dalam sukan dan perniagaan. Kelas dan tempat pembelajaran mungkin termasuk topik seperti undang-undang sukan, media, pengurusan, pemasaran dan jualan sukan. Kursus jenis ini mungkin meliputi pelbagai aspek untuk sukan perniagaan. Sesetengah program mungkin mempunyai bidang tumpuan khusus dengan spesifik sukan.

Beberapa kelebihan boleh didapati untuk mereka yang membuat keputusan untuk mendaftar dalam kursus musim panas dalam perniagaan sukan. Sebagai contoh, anda boleh mengukuhkan gaya kepimpinan anda, keupayaan untuk berkomunikasi dan mempelajari kemahiran berfikir kritis baru. Kursus ini boleh membawa anda ke idea dan peluang perniagaan baru dalam kerjaya yang berkaitan dengan sukan.

Kos tuisyen untuk kursus musim panas akan berbeza, bergantung kepada beberapa faktor. Sebahagian daripadanya termasuk yuran kursus, caj tuisyen dan kos bahan kursus. Melangkah ke pejabat kewangan sekolah adalah cara terbaik untuk mendapatkan maklumat tuisyen yang tepat.

Mengambil kursus musim panas dalam perniagaan sukan boleh membuka pintu untuk banyak peluang kerjaya. Jika anda berminat dengan bahagian perniagaan dunia sukan, kursus semacam itu membolehkan anda memperoleh jawatan seperti pengurus pemasaran sukan, pengakap, dan ejen sukan atau peguam sukan. Ini juga boleh menjadi batu loncatan yang hebat jika anda mempertimbangkan ijazah sarjana muda dalam perniagaan sukan.

Semak pangkalan data ini untuk melihat banyak kursus musim panas yang ada. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

2 Hasil dalam Perniagaan Sukan Filter

Program Summer School Golf di Saint Andrews, Scotland

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎
Kursus musim panas
30 Jun 2021
<
Sepenuh Masa
<
3 minggu
English
Kampus

Bina keyakinan dan meningkatkan permainan anda melalui latihan golf profesional dalam persekitaran yang selamat, menyeronokkan dan antarabangsa. Dari pemula mutlak kepada pema ...

Baca lebih lanjut

Summer School in Marseille

Kedge Business School
Kursus musim panas
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Dinamakan sebagai Modal Kebudayaan Eropah pada tahun 2013 dan Modal Sukan Eropah pada tahun 2017, Marseille adalah salah satu bandar besar Perancis yang paling dinamik. Dengan ...

Baca lebih lanjut