$close

Penapis

Lihat Hasil

Pembelajaran jarak jauh Kursus musim panas dalam Reka Cipta Fesyen di Amerika Paris Perancis 2022

Para pelajar boleh mendaftar dalam pelbagai kursus musim panas di pelbagai disiplin. Kursus-kursus dalam kemanusiaan, matematik, dan sains sosial yang biasa ditawarkan. Perniagaan dan pengurusan kursus mungkin juga terdapat di beberapa institusi. Reka bentuk fesyen adalah satu bidang yang melibatkan penggunaan pelbagai teknik reka bentuk kepada penciptaan aksesori dan pakaian. Pelajar dalam progr… Baca lebih lanjut

Para pelajar boleh mendaftar dalam pelbagai kursus musim panas di pelbagai disiplin. Kursus-kursus dalam kemanusiaan, matematik, dan sains sosial yang biasa ditawarkan. Perniagaan dan pengurusan kursus mungkin juga terdapat di beberapa institusi.

Reka bentuk fesyen adalah satu bidang yang melibatkan penggunaan pelbagai teknik reka bentuk kepada penciptaan aksesori dan pakaian. Pelajar dalam program-program ini boleh meneroka sejarah di padang serta bagaimana reka bentuk dipengaruhi oleh faktor-faktor yang berbeza.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Paris adalah kota paling penduduk di Perancis dan modal. Ia mempunyai lebih daripada 2 juta penduduk. Ia menjadi tuan rumah kepada pusat-pusat pembelajaran dan seni di rantau Eropah. Menjadi rumah kepada jumlah tertinggi orang berpendidikan tinggi, Paris mempunyai beberapa universiti berprestij di Perancis.

Pembelajaran jarak jauh Kursus musim panas dalam Reka Cipta Fesyen di Amerika Paris di Perancis

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Perancis
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
IFA Paris
Paris, Perancis +1 Lagi

Kursus ini bertujuan untuk orang yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Reka Bentuk Fesyen atau ingin meneruskan pengajian dalam bidang ini.

Kursus ini bertujuan untuk orang yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Reka Bentuk Fesyen atau ingin meneruskan pengajian dalam bidang ini. -
Kursus musim panas
Sepenuh Masa
5 - 10 hari
English
Kampus
Online
 
IFA Paris
Paris, Perancis +1 Lagi

Kursus pendek Perniagaan Fesyen & Mewah menyediakan kemahiran asas untuk menjadi usahawan fesyen: dari penyusunan idea utama hingga pengkomersialan dan promosi konsep. Kur ... +

Kursus pendek Perniagaan Fesyen & Mewah menyediakan kemahiran asas untuk menjadi usahawan fesyen: dari penyusunan idea utama hingga pengkomersialan dan promosi konsep. Kursus untuk sesiapa sahaja yang berminat dalam perniagaan fesyen dan Mewah. -
Kursus musim panas
Sepenuh Masa
7 - 8 minggu
English
Kampus
Online