Filter
Kursus musim panas
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Kursus musim panas dalam Pengajian Seni di Portugal

Kursus musim panas dalam talian yang ditawarkan oleh majoriti institusi lepasan menengah. Pembelajaran dalam talian membolehkan pelajar mengambil kursus daripada mana-mana sahaja di dunia. Pelajar mencari pengalaman bilik darjah bukan tradisional perlu mengambil kursus musim panas dalam talian.

Mereka yang ingin melibatkan diri dalam seni halus, dalam kajian sastera dan falsafah, atau untuk mencuba peranan kreatif yang lain seperti mereka bentuk fesyen atau seni kulinari, akan paling mungkin untuk mencari program minat mereka dalam kategori Kesenian.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Kursus musim panas dalam Pengajian Seni di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni, Portugal

Porto Illustration Summer School

Pelajar akan mengambil bahagian dalam suasana yang kreatif dan produktif selama dua minggu di bawah bimbingan tunjuk ajar yang diberikan oleh tutor antarabangsa kami. Ber ... [+]

PENGENALAN KURSUS

Pelajar akan mengambil bahagian dalam suasana yang kreatif dan produktif selama dua minggu di bawah bimbingan tunjuk ajar yang diberikan oleh tutor antarabangsa kami. Berdasarkan pendekatan praktikal, pelajar akan menjalani pendekatan peribadi untuk proses kreatif, di salah satu bandar paling indah dan tertua di Eropah, beberapa tahun kebelakangan ini telah dianugerahi Destinasi Terbaik Eropah.

Kursus dua minggu itu akan merayu kepada peserta yang ingin mengembangkan bahasa visual peribadi mereka dan ingin mencuba teknik-teknik baru sama ada dengan medium tradisional, seperti saringan sutra dan etsa atau lukisan digital dari reka bentuk watak dan ilustrasi tangan ke Urban Sketching. Ia direka untuk pengamal yang mempunyai minat dalam mengejar kerjaya dalam ilustrasi, sama ada sebahagian atau sepenuh masa. Kursus ini akan membantu anda membina portfolio ilustrasi yang kuat, tanpa mengira latar belakang anda: ilustrator, pereka grafik, artis halus, pelajar seni visual, arkitek, pereka, tatu, animator.... [-]

Portugal Porto
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu