Filter
Kursus musim panas
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Kursus musim panas dalam Sistem Maklumat 2019/2020

Satu kursus musim panas membolehkan pelajar untuk mendapatkan kredit ke arah tahap mereka lebih cepat apabila diambil sebagai tambahan kepada jatuh dan kursus musim bunga. kursus musim panas adalah kelas yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej semasa cuti musim panas yang dipercepatkan dan sering berlaku semasa beberapa sesi.

Apakah kursus musim panas dalam sistem maklumat? Kursus-kursus dalam sistem maklumat yang diperlukan untuk meneruskan kerjaya dalam pelbagai bidang berasaskan teknologi, seperti pengaturcaraan komputer, rangkaian dan pengurusan pangkalan data. Terdapat banyak jenis kursus dalam sistem maklumat, termasuk pengaturcaraan aplikasi, pembangunan laman web dan keselamatan rangkaian. Jadual sesi musim panas setiap sekolah berbeza, jadi bakal pelajar perlu berhati-hati memeriksa tarikh pendaftaran penting dan tarikh akhir untuk satu sistem maklumat kursus musim panas di sekolah yang mereka inginkan.

Terdapat beberapa sebab-sebab yang bermanfaat yang pelajar memilih untuk mengambil kursus musim panas dalam sistem maklumat. Kursus-kursus ini membantu mereka untuk mendapatkan kredit ke arah tamat pengajian sebagai keperluan umum, keperluan akademik teras atau elektif. Mereka juga boleh meringankan beban kejatuhan dan musim bunga jadual kursus.

Kos mengambil kursus tersebut boleh berbeza dari satu institusi yang lain. Oleh itu, pelajar melakukan penyelidikan mereka sendiri untuk mengetahui kos sebenar di institusi mereka.

Mereka yang mengambil kursus dalam sistem maklumat dan pengkhususan dalam bidang ini boleh pergi ke dalam pelbagai bidang kerjaya. Satu ijazah bersekutu boleh menjadi titik permulaan untuk kerjaya dalam bahasa rangkaian, pangkalan data, dan pengaturcaraan. Dengan sarjana muda 's ijazah dalam bidang ini, graduan akan mempunyai peluang untuk bekerja dalam kerjaya yang merangkumi sistem pengurusan pangkalan data, analisis sistem dan keselamatan maklumat.A sarjana ijazah membina di atas asas sarjana muda yang 'ijazah s, dan graduan boleh menjadi pakar sistem dalam pelbagai jenis persekitaran perniagaan dan e-dagang.

Banyak universiti menawarkan kursus musim panas dalam talian dalam sistem maklumat. Kelebihan mengambil kursus dalam talian adalah bahawa pelajar boleh belajar di mana sahaja pada bila-bila masa dan pada kadar mereka sendiri. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sistem Maklumat

The Bonch-Bruevich Saint-Petersburg State University of Telecommunications (SPbSUT)

The "St. Petersburg Summer Universiti "(SUSTP) terbuka kepada semua pelajar dan akan membantu semua peserta mendapat manfaat daripada kaedah baru syarahan dan penyelidika ... [+]

The "St. Petersburg Summer Universiti "(SUSTP) terbuka kepada semua pelajar dan akan membantu semua peserta mendapat manfaat daripada kaedah baru syarahan dan penyelidikan serta menikmati suasana antarabangsa. Seperti yang dinyatakan oleh program tradisional sendiri, program ini membawa juga profesor dan pensyarah serantau dan antarabangsa untuk tempoh dua minggu bersama-sama dan memberi peluang kepada pelajar tempatan dan antarabangsa untuk belajar dan berkongsi pengalaman mereka.

Jadual Waktu SUSTP 9 hari mengajar: 6 jam pengajaran pada waktu pagi 1 hari untuk isu-isu organisasi 1 hari peperiksaan 1 hari acara akhir Mata Kredit Eropah (4 ECTS)

Setiap peserta menerima sijil dari Universiti Summer St.Petersburg, suatu sijil daripada Universiti Negeri untuk Telecommunication St.Petersburg. Anda akan mendapat 4 ECTS mata.... [-]

Rusia Saint Petersburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
RWTH International Academy / RWTH Aachen University

"Teknologi Pengeluaran Menemui Industri 4.0" Summer School membincangkan pelajar cemerlang dalam sains kejuruteraan dan bahan dari seluruh dunia yang ingin mengetahui leb ... [+]

Industri 4.0 adalah satu inisiatif oleh kerajaan Jerman yang bermula pada tahun 2011 untuk mendorong penyepaduan pengeluaran dengan teknologi maklumat dan komunikasi. Dalam konteks ini, digitalisasi, automasi, interaksi manusia-mesin serta sistem pengeluaran rangkaian yang lebih baik memainkan peranan penting.

Akademi Antarabangsa RWTH bekerja rapat dengan Pejabat Antarabangsa, Pusat Bahasa dari RWTH Aachen University dan RWTH Cluster of Excellence "Teknologi Pengeluaran Bersepadu untuk Negara-negara Berkecuali" untuk menawarkan campuran sempurna kajian teknikal dan pengalaman kebudayaan.

Permohonan awal digalakkan!Memohon pada 1 Mac untuk menerima diskaun awal 10% mengenai jumla... [-]
Jerman Aachen
Og 2020
English
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu