Program Kursus

Terdapat pelbagai jenis kursus yang ditawarkan: daripada kursus dalam talian untuk kursus musim panas dan kursus intensif. Kursus berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat kursus dalam pelbagai mata pelajaran, dari kosmetologi untuk kajian kejuruteraan, makanan dan minuman kepada undang-undang dan peraturan-peraturan, biologi untuk fesyen. Pelbagai kursus-kursus yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat kursus-kursus yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Kursus-kursus baru ditambah

IFDA Italian Fashion & Design Academy

Kursus Reka Bentuk Fesyen

Januari 15, 2019
Kursus tiga tahun dalam Reka Bentuk Fesyen dan Penulisan Corak bertujuan untuk melatih para profesional muda yang dapat merancang dan melaksanakan idea dan koleksi mereka sendiri dan berkolaborasi dengan pereka lain sebagai perunding fesyen.

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Kursus Bahasa Cina Bahasa Cina

Januari 13, 2019
Datang ke XJTLU untuk mempelajari bahasa yang paling banyak digunakan di dunia di Universiti Sino-British yang terkemuka. Mengalami kualiti pengajaran dalam Suzhou bersejarah yang kaya dengan budaya.

Hannibal - LaGrange University

Kursus ESL (Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)

Januari 10, 2019
Kelas untuk pelajar yang tidak mempunyai skor TOEFL yang cukup tinggi untuk mendaftar sebagai pelajar tradisional, tetapi boleh memulakan kelas ini untuk mempersiapkan mereka untuk jurusan dan program kami yang lain.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi