Program Kursus

Terdapat pelbagai jenis kursus yang ditawarkan: daripada kursus dalam talian untuk kursus musim panas dan kursus intensif. Kursus berkhidmat pelbagai tujuan untuk pelajar yang berbeza: mereka kadang-kadang digunakan untuk merapatkan jurang antara pelbagai fasa kajian akademik, atau untuk menyediakan latihan profesional tambahan dan kelayakan. Terdapat kursus dalam pelbagai mata pelajaran, dari kosmetologi untuk kajian kejuruteraan, makanan dan minuman kepada undang-undang dan peraturan-peraturan, biologi untuk fesyen. Pelbagai kursus-kursus yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat kursus-kursus yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Kursus-kursus baru ditambah

European School of Economics

Kursus Perniagaan Seni Bina

Julai 13, 2018
Anda mungkin telah memperoleh beberapa kebolehan yang sangat baik setakat ini dalam reka bentuk dan perancangan, tetapi adakah anda memiliki kemahiran untuk membolehkan idea anda untuk berbentuk dan mengatakan sesuatu tentang persekitaran yang anda tinggalkan, mengenai diri anda? Program Perniagaan Senibina telah diwujudkan untuk berfungsi sebagai jambatan… [+] antara reka bentuk dan dunia sebenar, jadual reka bentuk dan bentuk terbina. [-]

Uniminuto

Teknologi Dalam Logistik

Julai 12, 2018
Program Teknologi Logistik Universiti Perbadanan Minuto de Dios, bertujuan untuk membentuk profesional yang integral dengan tanggungjawab sosial, bersedia untuk menguruskan aktiviti logistik secara taktikal dan operasi rantaian bekalan dengan pendekatan sistematik, sangat inovatif, dilatih untuk menyelesaikan masalah dan meningkatkan alternatif yang… [+] menjamin pemenuhan janji perkhidmatan dan kepuasan pelabur. [-]

Orchestra Pro

Diploma Teater (latihan Vokasional Selama 2 Tahun)

Julai 12, 2018
Latihan profesional tahap tinggi yang didedikasikan untuk perdagangan tempat kejadian. Orchestra Pro menganjurkan latihan di sekitar tiga disiplin seni utama: nyanyian, menari dan teater. Ia menawarkan kurikulum unik dengan mencadangkan untuk menangani aspek prestasi hidup yang menyumbang kepada pengeluaran, eksploitasi dan penyebaran sesuatu… [+] kerja. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apa jenis kursus yang boleh saya dipilih?

Selamat datang ke laman di mana anda boleh menemui pembelajaran melalui kursus jangka pendek, kursus dalam talian, kursus jarak jauh, atau kursus perniagaan. Sesetengah orang memilih untuk memulakan dengan salah satu daripada kursus-kursus pendek dan cara kerja mereka sehingga sijil atau ijazah. Pengurus pejabat yang ingin menghantar pekerja mereka melalui salah satu daripada kursus-kursus kami untuk latihan kerjaya untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran pekerja. Sama ada anda mahu pergi ke dalam perniagaan dan kewangan, kerja di semua peringkat ijazah anda, atau hanya menyegarkan kembali beberapa kemahiran, anda boleh mencari kursus yang sesuai dengan keperluan anda!


Kursus Pendek

Sesetengah orang lebih suka untuk mengambil beberapa kursus jangka pendek. Kursus pendek yang direka untuk menawarkan kemahiran khusus dalam bidang-bidang seperti reka bentuk , Pendidikan , idType = 2 & idSector = 1099 "> Komputer, Kejuruteraan , Psikologi , dan lain-lain lagi. kursus pendek berbeza-beza panjang tetapi paling boleh disiapkan dalam masa beberapa hari, beberapa minggu, atau bulan. Sebagai contoh, seseorang yang berminat dalam teknologi komputer atau IT boleh mengambil beberapa kursus jangka pendek atau berusaha ke arah sijil.

Kursus jangka pendek juga boleh sesuai dengan anda jika anda adalah seseorang yang mempunyai latar belakang yang agak kukuh dalam bidang tertentu, tetapi yang memerlukan latihan yang lebih intensif dalam kemahiran tertentu, seperti teknologi maklumat, pendidikan, atau bidang-bidang lain, dan mahu untuk mendapatkan penguasaan dalam bidang kemahiran beberapa minggu pendek atau kurang.

idType = 2 & idMode = talian ">
Kursus Talian

Pembelajaran dalam talian telah dibangunkan untuk memenuhi keperluan profesional sibuk dan perniagaan yang ingin memperluaskan pilihan pendidikan dan latihan mereka dan masih bersaing dengan jadual sibuk mereka. Mengambil kursus dalam talian membolehkan anda untuk bekerja pada kadar anda sendiri dan dalam masa anda sendiri. Antara kursus-kursus ini membolehkan anda untuk melengkapkan pensijilan khusus dalam pelbagai bidang pengajian dengan segera. Ada yang sangat khusus, manakala yang lain adalah sedikit lebih luas skopnya. Perniagaan boleh menghantar beberapa pekerja mereka untuk kursus dalam talian, untuk memenuhi pensijilan mereka memerlukan pekerja mereka untuk mempunyai atau untuk mendapatkan mereka untuk mendapatkan kemahiran yang berharga di kawasan yang sangat khusus atau kawasan sub kategori. Terdapat beratus-ratus kursus dalam talian untuk dipilih di laman web ini, jadi berasa bebas untuk melayari penawaran kursus.

idType = 2 & idMode = jarak ">
Kursus jarak jauh

Dengan kursus jarak jauh, seperti kursus dalam talian, anda boleh mendapat pendidikan penuh, atau hanya kursus atau dua, bergantung kepada keperluan anda atau aspirasi kerjaya masa depan. Mula perlahan dan berkembang dengan menambah pada kursus jarak lebih kerana anda mempunyai masa yang! Kursus Jarak termasuk bidang yang berbeza, termasuk perniagaan, undang-undang, psikologi, dan teknologi.

BEBERAPA KATEGORI KURSUS POPULAR


1. Kursus Psikologi

Psikologi adalah satu kajian terhadap minda dan tingkah laku, termasuk motivasi untuk mengapa orang melakukan perkara-perkara tertentu, dan teori-teori perkembangan kanak-kanak.
Satu kajian psikologi menyediakan anda untuk kerjaya dalam bidang tingkah laku manusia dan boleh melayakkan anda untuk bekerja sebagai seorang ahli psikologi klinikal, kaunselor, pekerja sosial, penyelidik, atau kerjaya lain. Bidang ini adalah permintaan yang tinggi dan dijangka meningkat disebabkan oleh keperluan untuk memahami motivasi manusia dan psikologi tingkah laku. Beberapa graduan psikologi walaupun bekerja dalam bidang seperti sukan, hiburan, dan pengiklanan.

Kursus menawarkan dalam bidang psikologi perjanjian dengan motivasi tingkah laku manusia, teori-teori pembangunan manusia, psikologi eksperimen, dan banyak lagi. Mengambil jenis ini kursus memberi anda latar belakang yang kuat dalam bidang psikologi supaya anda boleh mengambil pengetahuan ini dan memperbaiki ia, menggabungkan ia dengan kursus-kursus lain atau program ijazah.


2. Kursus Undang-undangidType = 2 & idSector = 1097 ">

Bidang Undang-undang berkaitan dengan undang-undang di dalam dan di luar negara, dan menyediakan anda untuk kerjaya dalam profesion undang-undang. Pelbagai institusi kita mempunyai kursus tawaran menangani komunikasi undang-undang, dan juga kawasan-kawasan yang penting di dalam undang-undang. Kerjaya dalam undang-undang boleh agak lumayan, dan termasuk bekerja sebagai seorang peguam dalam amalan swasta, perunding undang-undang, paralegal, dan banyak kawasan-kawasan lain. Seseorang yang berminat dalam bidang yang pelbagai undang-undang boleh bermula dengan kursus pendek dan bergerak ke atas untuk melengkapkan program.


3. Kursus Perniagaan

Terdapat banyak tawaran kursus tertentu perniagaan untuk dipilih, dan majikan sering mendapat manfaat yang besar dari menghantar pekerja mereka untuk kursus tersebut.Beberapa kursus perniagaan menangani bagaimana untuk mewujudkan bakat pengurusan dari kolam pekerja perniagaan, di samping menggalakkan prestasi kerja yang lebih baik, dan meningkatkan keuntungan. Kursus-kursus ini dan lain-lain lagi menawarkan cara yang baik untuk meningkatkan keuntungan dengan pembelajaran di kalangan pekerja. Kursus-kursus ini boleh digunakan sebagai "rancangan peningkatan kerja, " di mana anda menghantar pekerja anda untuk memperbaiki diri dan menambah digunakan untuk perniagaan.

Manfaat

Manfaat mengambil kursus adalah pelbagai rupa. Bukan sahaja ia memberi profesional sibuk bekerja satu cara untuk kembali ke sekolah dalam masa mereka sendiri, tetapi juga menawarkan majikan satu cara untuk menyediakan pembangunan kakitangan dan latihan tambahan kepada pekerja untuk memenuhi perubahan keperluan perniagaan mereka.

Di samping itu, ibu-ibu sibuk atau orang lain boleh memilih berapa banyak yang mereka mahu mengambil dan apabila, berdasarkan kepentingan mereka sendiri. Berusaha ke arah tuan atau ijazah lanjutan, pensijilan, atau hanya bidang kemahiran anda 'd ingin tahu lebih lanjut mengenai.

Terdapat rayuan yang luas untuk pembelajaran jauh sebagai portal antarabangsa yang menggalakkan rakyat semua lapisan masyarakat, bangsa, dan latar belakang untuk melayari pelbagai pilihan kursus dan kerja pada kadar mereka sendiri untuk mencapai matlamat kerjaya mereka.


Perbezaan dalam Tempoh dan Kos

Di laman ini anda mempunyai pelbagai universiti, kolej dan sekolah untuk dipilih. Jangan ragu untuk melihat sekolah-sekolah yang berbeza dan bandingkan kos mereka. Anda akan mendapati sesuatu yang sesuai dengan bajet anda dan keperluan anda.

Anda boleh mencari pelbagai kursus untuk mengambil, bergantung sama ada anda seorang pelajar satu kursus atau seseorang yang ingin melanjutkan tahap yang maju. Mencari kursus dalam segala-galanya daripada perniagaan ,idType = 2 & idSector = 1050 "> Komunikasi, Perakaunan dan Pemasaran kepada Undang-undang , Kaunseling , Pengurusan Hotel , Fotografi dan Kesenian !