ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam ATPL di Greece 2020

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Untuk juruterbang komersil yang mempunyai sekurang-kurangnya 1500 jam penerbangan dan dapat lulus ujian teori, mengejar Lesen Pilot Pengangkutan Udara (ATPL) mungkin menarik. ATPL adalah lesen teratas yang diberikan kepada juruterbang awam, yang membolehkan mereka menjadi pilot pesawat dalam pesawat melebihi 5700 kg.

Greece, secara rasmi Republik Hellenic, atau Hellas sebagai dipanggil dari zaman purba, adalah sebuah negara di Eropah Tenggara. Menurut banci 2011, penduduk Greece 's adalah sekitar 11 juta.

Sambilan Kursus dalam ATPL di Greece

4 Hasil dalam ATPL, Yunani Filter

Atpl kursus modular

Global Aviation
Kursus
Sep 2020
<
Sepenuh masa
English
Kampus

0 - ATPL (A) Modular adalah gabungan kursus latihan. Kursus ini bermula dengan kursus Lesen Juruterbang Persendirian (PPL).

Baca lebih lanjut

Atpl bersepadu dengan kerjasama pelbagai anak-anak kapal (mcc)

Skies Aviation Academy
Kursus
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
12&nbsp;-&nbsp;14 bulan
English
Kampus

Kursus EASA Bersepadu ATPL dirancang untuk pelajar dari sifar pengalaman terbang sehingga ATPL beku dalam kira-kira 12 hingga 14 bulan, dengan menghabiskan program ini, anda a ...

Baca lebih lanjut

Atpl bersepadu

Superior Air
Kursus
<
Sepenuh masa
<
16 bulan
English
Kampus

Kursus ATPL bersepadu kami direka untuk menawarkan latihan peringkat tinggi kepada pelajar yang ingin menjadi juruterbang profesional dalam hanya satu tahun. Sebarang pengalam ...

Baca lebih lanjut

Atpl bersepadu kursus

Global Aviation
Kursus
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
12&nbsp;-&nbsp;36 bulan
English
Kampus

0-ATPL (A) Bersepadu adalah kursus yang lengkap yang direka untuk melatih juruterbang pelajar dari sifar sehingga beku ATPL dan untuk mendapatkan CPL / IR / MEP.

Baca lebih lanjut