ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Bethlehem di Afrika Selatan 2019

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Kursus-kursus di Amerika Bethlehem di Afrika Selatan

Hasil Filter

Lesen Percubaan Komersil

Paramount Aviation Academy
Kampus Sepenuh masa Feb. 2020 Afrika Selatan Bethlehem

Juruterbang komersial boleh diberi pampasan untuk terbang. Latihan untuk lesen ini memberi tumpuan ke atas pemahaman yang lebih baik mengenai sistem pesawat udara dan piawaian pengemasan udara yang lebih tinggi.

Lesen Percubaan Persendirian

Paramount Aviation Academy
Kampus Sepenuh masa Feb. 2020 Afrika Selatan Bethlehem

Lesen Percubaan Swasta adalah langkah pertama untuk mendapatkan CPL. Ia membolehkan anda membawa sejumlah penumpang yang terhad.