Filter
Kursus
Amerika Syarikat Virginia Alexandria Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Alexandria di Amerika Syarikat 2019

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Terdapat dua perguruan tinggi atau universiti yang anda boleh mendapat ijazah anda dari dalam Alexandria, Louisiana. Louisiana State University - Alexandria merupakan sebuah universiti awam dan mempunyai bilangan tertinggi pelajar yang mengikuti program ijazah. Ia kemudian diikuti oleh swasta Blue Cliff College of Alexandria.

Kursus-kursus di Amerika Alexandria di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Virginia
Alexandria
Jenis pengajian
Secara
Forum English Center

... [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Alexandria di Amerika Syarikat. [-]
Amerika Syarikat Alexandria
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu