ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Birmingham di Amerika Syarikat 2019

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Penduduk Birmingham adalah salah satu yang terbesar di Negeri Alabama dan dengan itu mempunyai banyak kolej dan universiti untuk memenuhi kepadanya. Terdapat kolej utama yang terdiri daripada perubatan kepada undang-undang dan kejururawatan.

Kursus-kursus di Amerika Birmingham di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Kursus Bahasa Inggeris Akademik

The University of Alabama at Birmingham
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 semester Og 2019 Amerika Syarikat Birmingham

Program akademik yang ketat memberikan pengajaran bahasa Inggeris berkualiti tinggi dan kemahiran untuk berjaya di The University of Alabama at Birmingham .