Filter
Kursus
Amerika Syarikat Florida Davie Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Davie di Amerika Syarikat 2019

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Davie, Florida mempunyai penduduk hampir 100,000. Ia mempunyai satu universiti negeri dan 7 universiti dan kolej-kolej lain di rantau tempatan.

Kursus-kursus di Amerika Davie di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

The American College in Spain

The GED (General Pendidikan Pembangunan) adalah ujian penguasaan High School yang menilai 5 bidang pengetahuan pelajar: Pengajian Sosial, Sains, Penulisan & Reading, ... [+]

Program GED - Pembangunan Pendidikan Umum

The GED (General Pembangunan Pendidikan) adalah ujian penguasaan High School yang menilai 5 bidang pengetahuan pelajar: Social Studies, Sains, Penulisan & Reading, Tatabahasa, dan Matematik. Ia terdiri daripada satu siri 5 ujian yang pernah diluluskan menunjukkan bahawa pelajar itu memenuhi yang diperlukan keperluan pendidikan sekolah tinggi Di dalam Amerika Syarikat. Apabila siap, pelajar akan menerima diploma GED.

GED adalah satu pilihan yang menarik dan sangat disyorkan bagi pelajar yang tidak menamatkan pengajian menengah peringkat mereka dan mahu akses kepada sebuah universiti Amerika Syarikat untuk mendapatkan ijazah universiti.

... [-]
Amerika Syarikat Davie
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
16 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The American College in Spain

Dengan lebih daripada 85 tahun pengalaman, UNHS adalah seorang pakar dalam menyampaikan berkualiti tinggi pendidikan sekolah tinggi kepada pelajar dan sekolah-sekolah di ... [+]

Program University of Nebraska High School

Pelajar antarabangsa boleh mendapat diploma dari US yang diiktiraf, diiktiraf sepenuhnya US sekolah tinggi

American College di Sepanyol menawarkan University of Nebraska Program High School, di mana pelajar boleh melengkapkan mereka 2 tahun terakhir sekolah tinggi dalam suasana di tapak / online.

mengenai UNHS

Dengan lebih daripada 85 tahun pengalaman, UNHS adalah seorang pakar dalam menyampaikan berkualiti tinggi pendidikan sekolah tinggi kepada pelajar dan sekolah-sekolah di seluruh dunia.

UNHS diiktiraf oleh maju dan Jabatan Nebraska Pendidikan, dan kursus-kursus yang disokong oleh guru-guru yang disahkan. Kursus teras juga NCAA yang diluluskan, yang bermaksud kolej dan universiti di seluruh negara menerima dan menghormati diploma UNHS.... [-]

Amerika Syarikat Davie
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu