ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Davie di Amerika Syarikat 2019

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Davie, Florida mempunyai penduduk hampir 100,000. Ia mempunyai satu universiti negeri dan 7 universiti dan kolej-kolej lain di rantau tempatan.

Kursus-kursus di Amerika Davie di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program CORPORATION - pembangunan pendidikan umum

The American College in Spain
Kampus Sepenuh masa 16 minggu Sept. 2019 Sepanyol Marbella Amerika Syarikat Davie + 2 lagi

The GED (General Pendidikan Pembangunan) adalah ujian penguasaan High School yang menilai 5 bidang pengetahuan pelajar: Pengajian Sosial, Sains, Penulisan & Reading, Tatabahasa, dan Matematik.

Universiti program sekolah tinggi nebraska

The American College in Spain
Kampus Online Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Marbella Amerika Syarikat Davie + 3 lagi

Dengan lebih daripada 85 tahun pengalaman, UNHS adalah seorang pakar dalam menyampaikan berkualiti tinggi pendidikan sekolah tinggi kepada pelajar dan sekolah-sekolah di seluruh dunia. UNHS diiktiraf oleh maju dan Jabatan Nebraska Pendidikan, dan kursus-kursus yang disokong oleh guru-guru yang disahkan.