Filter
Kursus
Amerika Syarikat Florida Deltona Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Deltona di Amerika Syarikat 2019

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus-kursus di Amerika Deltona di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Florida
Deltona
Jenis pengajian
Secara
Deland Aviation

Terlepas dari tahap pengalaman anda, instruktur kami yang berpengalaman, peranti latihan penerbangan lanjutan, arahan berasaskan senario dan fokus pada teknologi GPS akan ... [+]

Terlepas dari tahap pengalaman anda, instruktur kami yang berpengalaman, peranti latihan penerbangan lanjutan, arahan berasaskan senario dan fokus pada teknologi GPS akan menjadikan anda juruterbang instrumen yang lebih selamat, lebih yakin.

Semua dihantar dari lokasi Deland Florida kami yang cantik.

Latihan Penerbangan yang disediakan oleh

AVIA Flight Academy International

Bahagian 141 dan Bahagian 61

* USA dan Pelajar Antarabangsa Selamat Datang *

Kini Menerima Pelajar Pemindahan

Kursus disediakanPilot PersendirianPenilaian InstrumenCommercial Engine SinglePerdagangan Multi-EngineTambah KomersialCFI / CFII / MEIKursus KhasLatihan SimulatorLatihan GNS430 GarminCek Kemahiran InstrumenPengesahan KompleksPengesahan Prestasi TinggiPengesahan Ketinggian TinggiKami mempunyai kemudahan besar untuk memenuhi semua keperluan penerbangan anda... [-]
Amerika Syarikat Deltona
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu