ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Fort Lauderdale di Amerika Syarikat 2020/2021

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Fort Lauderdale adalah sebuah bandar di negara bahagian Florida, di pantai Atlantik 23 batu (37 km) utara Miami. Fort Lauderdale dinamakan selepas satu siri kubu yang dibina oleh Amerika Syarikat semasa Perang Seminole Kedua. Lapan institusi pengajian tinggi mempunyai kampus utama atau satelit di Ft Lauderdale.

Kursus-kursus di Amerika Fort Lauderdale di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Ketua Bahasa Inggeris

The Language Academy
Kursus
<
Sepenuh Masa
Kampus

Terdapat program pengajian khas untuk setiap peringkat dan sistem penggredan kami membolehkan anda untuk berubah ke peringkat seterusnya apabila anda sudah bersedia.

Baca lebih lanjut

TOEFL - Kursus Persiapan

The Language Academy
Kursus
<
Sepenuh Masa
Kampus

TOEFL adalah ujian standard yang menilai kemahiran bahasa orang yang bahasa ibunya tidak bahasa Inggeris.

Baca lebih lanjut

Eksekutif Bahasa Inggeris

The Language Academy
Kursus
<
Sepenuh Masa
Kampus

Kursus komprehensif yang memberi tumpuan kepada budaya korporat Perniagaan Bahasa Inggeris dan Amerika.

Baca lebih lanjut