ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus in Fort Lauderdale di Amerika Syarikat 2019

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Fort Lauderdale adalah sebuah bandar di negara bahagian Florida, di pantai Atlantik 23 batu (37 km) utara Miami. Fort Lauderdale dinamakan selepas satu siri kubu yang dibina oleh Amerika Syarikat semasa Perang Seminole Kedua. Lapan institusi pengajian tinggi mempunyai kampus utama atau satelit di Ft Lauderdale.

Kursus-kursus in Fort Lauderdale di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Penerbangan Bahasa Inggeris | Persediaan Peperiksaan ICAO

LAL Language Centres
Kampus Sepenuh masa 10 - 10 minggu Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Fort Lauderdale Boston + 1 lagi

Kursus ini adalah kursus penyediaan peperiksaan bagi profesional penerbangan dan mereka yang merancang untuk memasuki industri yang perlu mencapai dan mengekalkan Aras 4 (operasi) seperti diukur oleh deskriptor Profesor Bahasa ICAO.

Penyediaan Peperiksaan Cambridge (FCE, CAE, CPE)

LAL Language Centres
Kampus Sepenuh masa 6 - 10 cari doktor jurisprudens anda Og 2019 United Kingdom London Amerika Syarikat Fort Lauderdale Boston Paignton Afrika Selatan Cape Town + 6 lagi

Peperiksaan Cambridge FCE akan memberi anda kelayakan yang diiktiraf oleh ribuan perniagaan dan institusi pendidikan di seluruh dunia. Guru-guru berpengalaman kami membuat persiapan peperiksaan pengalaman merangsang dan menyeronokkan dengan menambah buku panduan dengan bahan kehidupan, rakaman audio, video dan sumber dalam talian.

Ketua Bahasa Inggeris

LAL Language Centres
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 52 minggu Pendaftaran Terbuka United Kingdom London Amerika Syarikat Fort Lauderdale Boston Paignton Afrika Selatan Cape Town Malta Sliema + 9 lagi

Kursus Bahasa Inggeris Umum akan merangkumi empat kemahiran utama yang anda perlukan untuk menulis dan berbahasa Inggeris (membaca, menulis, mendengar dan bercakap), dengan penekanan kepada komunikasi praktikal dalam situasi yang sama, seperti perjalanan, belanja, dan masa lapang.

Eksekutif Bahasa Inggeris

The Language Academy
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Fort Lauderdale

Kursus komprehensif yang memberi tumpuan kepada budaya korporat Perniagaan Bahasa Inggeris dan Amerika.

TOEFL - Kursus Persiapan

The Language Academy
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Fort Lauderdale

TOEFL adalah ujian standard yang menilai kemahiran bahasa orang yang bahasa ibunya tidak bahasa Inggeris.

Ketua Bahasa Inggeris

The Language Academy
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Fort Lauderdale

Terdapat program pengajian khas untuk setiap peringkat dan sistem penggredan kami membolehkan anda untuk berubah ke peringkat seterusnya apabila anda sudah bersedia.