ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Florida di Amerika Syarikat 2019

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus-kursus di Amerika Florida di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL)

Johnson & Wales University
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Providence Miami

Pelajar yang memerlukan kursus ESL akan didaftarkan oleh Akademik Pelajar

Kursus Bahasa Inggeris

MyStay ENGLISH
Kampus Sepenuh masa 5 - 10 minggu Pendaftaran Terbuka United Kingdom London Oxford Stratford-upon-Avon Australia Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns Amerika Syarikat New York Boston Miami Kanada Toronto Vancouver Calgary Ireland Dublin + 18 lagi

MyStay ENGLISH (MSE), cara baru untuk mempercepat pembelajaran Bahasa Inggeris anda.

Program Latihan Rennert

Rennert English Language School
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat New York Miami Beach + 1 lagi

Bidang di mana latihan boleh didapati: Pemasaran, Perhubungan Awam, Seni Bina, Fesyen, IT, Hospitaliti, Reka Bentuk, Pengiklanan dan Seni. Bidang tidak dijamin.

Broadcasting Program for International Students

Miami Media School
Kampus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Miami

Sekolah Media kami menawarkan Program Radio & Televisyen yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Sekolah Kerjaya dan Kolej (ACCSC) yang berpangkalan di Washington, DC Sekolah ini diluluskan oleh Jabatan Pendidikan Colorado dan Illinois, dan merupakan ahli organisasi berprestij seperti Persatuan Penyiar Kebangsaan.

Program memasak perancis epicure

Culinary and Pastry School in Miami
Kampus Sepenuh masa 2 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Miami Perancis Agde + 2 lagi

Program ini telah dicipta untuk perlawanan kedua-dua profesional dan pemula 'keinginan untuk belajar atau meningkatkan kemahiran mereka dalam Masakan Perancis, dengan menyediakan tangan ke kelas eksklusif di tahap satu bintang Michelin dengan guru-guru yang berpengalaman.

Tanda program tafsiran bahasa

Hillsborough Community College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

Program Tafsiran Bahasa Isyarat di HCC direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran bahasa isyarat, pemahaman tentang budaya pekak, pengetahuan tentang peranan dan kemahiran pembangunan jurubahasa untuk menyediakan pelajar untuk profesion mentafsirkan bahasa isyarat.

Pengalaman Bahasa

ELS Language Centers
Kampus Sept. 2019 Amerika Syarikat Orlando Santa Monica New York

Dengan Pengalaman Bahasa ELS 3, anda boleh berusaha meningkatkan Bahasa Inggeris selama 3 jam setiap hari. Kelas anda akan memberi tumpuan kepada perbualan yang boleh anda gunakan di dalam bilik darjah, dan yang lebih penting, di luar di dunia nyata. Anda juga mempunyai peluang untuk meletakkan kemahiran bercakap anda yang baru untuk digunakan dengan pelbagai aktiviti kebudayaan khusus kepada Pusat yang anda pilih.

Aviation Maintenance Technician (AMT) Program

Aviation Institute of Maintenance
Kampus Sepenuh masa 21 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Duluth Irving Houston Indianapolis Kansas City Las Vegas Washington Virginia Beach Casselberry Philadelphia Oakland + 10 lagi

EASA juruterbang komersial dari 0 hingga atpl

Flying Academy, International Flight Training Center
Kampus Sepenuh masa 63 minggu Sept. 2019 Republik Czech Prague Brno Amerika Syarikat South Miami Heights + 3 lagi

Hari ini, lebih daripada biasa, industri penerbangan keperluan yang terlatih dan profesional mahir bagi industri yang semakin meningkat untuk selamat terbang ke atas 5 bn. penumpang setahun ke destinasi mereka.

Program juruterbang helikopter profesional

Bristow Academy
Kampus Sepenuh masa 10 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Titusville United Kingdom Chesterfield + 2 lagi

FAA Program Pilot Professional Bristow Academy ialah kurikulum menyeluruh tanah dan arahan penerbangan direka untuk membangunkan pelajar ke juruterbang profesional. Pengajar Bertauliah Penerbangan (CFI) dan Pengajar Bertauliah Penerbangan Instrument (CFII) boleh didapati sebagai komponen add-on. Program ini, sempena CFI dan kursus CFII, diluluskan untuk penggunaan satu tahun selepas selesai Pilihan Latihan Praktikal (OPT).

Kursus Reka Bentuk Dalaman

Istituto Marangoni - Miami
Kampus 3 minggu Sept. 2019 Amerika Syarikat Miami

Kursus pendek ini akan membimbing para peserta melalui trend fesyen utama dalam reka bentuk dalaman kontemporari. Ia merangkumi definisi gaya melalui penyediaan ruang runcit atau hotel, membantu para peserta meningkatkan rasa dan kemahiran estetik mereka dalam hiasan. Kursus ini akan mencabar keupayaan peserta untuk menafsirkan dunia dalaman dan koleksi rumah, menggunakan gaya pelengkap, warna, dan kesan pencahayaan menerusi pendekatan vokasional untuk belajar.

TOEFL kursus persediaan (english sebagai ujian bahasa asing)

Harvest English Institute
Kampus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Newark Long Branch Orlando + 1 lagi

Berfikir untuk belajar di kolej atau universiti di Amerika Syarikat? Mengambil TOEFL® adalah satu langkah yang perlu bagi mana-mana bukan AS pelajar berpendidikan yang mahu belajar di Amerika Utara.

Penyediaan Peperiksaan Cambridge (FCE, CAE, CPE)

LAL Language Centres
Kampus Sepenuh masa 6 - 10 cari doktor jurisprudens anda Og 2019 United Kingdom London Amerika Syarikat Fort Lauderdale Boston Paignton Afrika Selatan Cape Town + 6 lagi

Peperiksaan Cambridge FCE akan memberi anda kelayakan yang diiktiraf oleh ribuan perniagaan dan institusi pendidikan di seluruh dunia. Guru-guru berpengalaman kami membuat persiapan peperiksaan pengalaman merangsang dan menyeronokkan dengan menambah buku panduan dengan bahan kehidupan, rakaman audio, video dan sumber dalam talian.

Universiti program sekolah tinggi nebraska

The American College in Spain
Kampus Online Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Marbella Amerika Syarikat Davie + 3 lagi

Dengan lebih daripada 85 tahun pengalaman, UNHS adalah seorang pakar dalam menyampaikan berkualiti tinggi pendidikan sekolah tinggi kepada pelajar dan sekolah-sekolah di seluruh dunia. UNHS diiktiraf oleh maju dan Jabatan Nebraska Pendidikan, dan kursus-kursus yang disokong oleh guru-guru yang disahkan.

Ketua Bahasa Inggeris

The Language Academy
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Fort Lauderdale

Terdapat program pengajian khas untuk setiap peringkat dan sistem penggredan kami membolehkan anda untuk berubah ke peringkat seterusnya apabila anda sudah bersedia.