ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Fullerton di Amerika Syarikat 2019

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Fullerton, California merupakan sebuah bandar yang terkenal dengan penemuan sejarah yang membuktikan sekali menjadi tuan rumah kepada mamalia prasejarah seperti Mammoths besar. Selain daripada sekolah awam banyak, bandar ini mempunyai sejumlah besar sekolah Katolik juga. California State University, Fullerton adalah yang terbesar di negeri ini dan dengan dua universiti lain, Fullerton bertindak sebagai hab pendidikan penting.

Kursus-kursus di Amerika Fullerton di Amerika Syarikat

Hasil Filter

program insurans

California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics
Kampus Sambilan Amerika Syarikat Fullerton

Program ini menggabungkan teknologi; komunikasi bertulis, komunikasi lisan, kemahiran interpersonal, dan idea-idea yang berhubungan dengan amalan perniagaan ke dalam insurans / kurikulum perkhidmatan kewangan

insurans program latihan kepimpinan

California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics
Kampus Sambilan Amerika Syarikat Fullerton

Semua latihan yang ditawarkan melalui program ini dibayar oleh syarikat-syarikat yang mengambil bahagian. Selain menikmati pendapatan musim panas, para pelajar akan mendapat pengalaman perniagaan yang tidak ternilai dalam industri.