Filter
Kursus
Amerika Syarikat Indiana Gary Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Gary di Amerika Syarikat 2019

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Gary telah ditubuhkan pada tahun 1907 dan terletak di negeri ini lebih besar daripada Indiana. Terkenal kerana hamil terkenal dunia Jackson Five, bandar ini juga kaya dengan industri terutamanya dalam pengeluaran keluli. Ia menjadi tuan rumah sebuah universiti negeri serantau dan kolej yang terkenal dengan program latihan teknologi dan perniagaan yang berkesan.

Kursus-kursus di Amerika Gary di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Indiana
Gary
Jenis pengajian
Secara
Indiana University Northwest School of Business and Economics

Melalui peringkat program ini atas pelajar-pelajar yang telah menunjukkan potensi kepimpinan yang kuat akan kompetitif dipilih untuk mengambil bahagian dalam set yang men ... [+]

Institut Kepimpinan Inovatif merupakan satu perkongsian antara IU Barat Laut dan komuniti dan perniagaan kepimpinan Northwest Indiana 's di seluruh sektor. Institut direka untuk mencipta pautan mengikat antara pengalaman pendidikan dan amalan kepimpinan.

Program Pembangunan Kepimpinan adalah teras Institut. Melalui peringkat program ini atas pelajar-pelajar yang telah menunjukkan potensi kepimpinan yang kuat akan kompetitif dipilih untuk mengambil bahagian dalam set yang menarik dan mencabar aktiviti.

Garis Panduan Pembelajaran

Empat garis panduan yang diwujudkan untuk menyediakan asas falsafah yang mengarahkan penstrukturan semua aktiviti program.Program Institut Kepimpinan direka untuk menyediakan: ... [-]

Amerika Syarikat Gary
Permintaan Maklumat
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu