ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus in Manoa di Amerika Syarikat 2019/2020

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Manoa berada dalam kejiranan domestik Honolulu, Hawaii. Hampir setiap pelancong dunia tahu tentang Hawaii. Manoa adalah kaya tumbuhan bandar yang hampir menerima hujan setiap hari; ia adalah sebab kerana yang paling satu pasukan universiti termasuk pelangi nama atau slogan. Oleh kerana pemandangan yang indah dan udara segar bandar itu dilihat sebagai tempat yang sihat untuk bermeditasi.

Kursus-kursus in Manoa di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Intensive Program Perbualan Bahasa Inggeris (IECP)

International Mid Pac College (IMPAC)
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Honolulu

Program Perbualan Intensive English (IECP) adalah program enam peringkat direka untuk menampung pelancong, Program Pengecualian Visa, pemegang dan penduduk visa bukan imigran lain yang ingin belajar secara separuh masa (atau sepenuh masa bergantung kepada visa mereka).

Program Kemahiran Intensive English (IEPP)

International Mid Pac College (IMPAC)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Honolulu + 1 lagi

Program Kemahiran Intensive English (IEPP) adalah program enam peringkat direka untuk menampung pelajar jangka panjang belajar selama tiga bulan atau lebih (memerlukan F1 Student Visa).

Kursus Sijil Profesional (Dalam Talian)

Aston American University
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 12 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Honolulu + 1 lagi

Kursus sijil diberi arahan oleh tenaga pengajar yang berpelajaran tinggi dan berkelayakan yang memegang ijazah peringkat kedoktoran dan tuan. Pengalaman perniagaan korporat mereka akan menjadi aset kepada anda kerana Aston American University juga akan memberikan bimbingan.

Sistem Pengujian Bahasa Inggeris Antarabangsa PREP - IELTS (Dalam Talian)

Aston American University
Online Sepenuh masa Sambilan 10 minggu Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Honolulu + 1 lagi

Peperiksaan Sistem Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa (IELTS) adalah bukti yang dapat diterima oleh penguasaan Bahasa Inggeris oleh penutur bahasa Inggeris asli di lebih 9,000 organisasi dari lebih 140 buah negara.

Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua - ESL (Dalam Talian)

Aston American University
Online Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Honolulu + 1 lagi

Bayangkan dapat bekerja dalam pekerjaan yang biasanya tersedia untuk orang berbahasa Inggeris. Mengharapkan anda mempunyai pilihan untuk memilih pekerjaan yang akan memberi anda pendapatan yang lebih tinggi. Dan gambaran diri anda dapat dengan jelas menyampaikan keperluan anda untuk menjalani kehidupan yang memuaskan.