ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Hayward di Amerika Syarikat 2019

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Hayward, California merupakan sebuah bandar yang terkenal dengan industri pengetinan yang berkembang pada abad ke-20 awal. Ekonomi di bandar ini telah beralih kepada industri dalam pembuatan dan peruncitan. Ia menjadi tuan rumah sebuah universiti awam negeri, beberapa kolej komuniti dan lebih banyak universiti swasta yang menawarkan semua program kualiti dalam pembelajaran sepanjang hayat.

Kursus-kursus di Amerika Hayward di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program Analisis Pra-Perniagaan

California State University, East Bay
Kampus Sepenuh masa 8 minggu Og 2019 Amerika Syarikat Hayward

Menawarkan kerjasama dengan Kolej Perniagaan dan Ekonomi, Analisis Pra-Perniagaan adalah kurikulum bersepadu kursus kurikulum, persiapan GMAT dan kemahiran akademik kritikal untuk pelajar antarabangsa yang bersedia untuk memasuki sekolah perniagaan siswazah.

Kursus: Program Pelajar Pelawat

California State University, East Bay
Kampus Sepenuh masa 9 - 16 minggu Og 2019 Amerika Syarikat Hayward

Program Pelajar Pelawat ini dirancang untuk membolehkan pelajar antarabangsa yang memenuhi piawaian yang diperlukan dalam penguasaan bahasa Inggeris untuk mengalami satu atau dua semester pengajian universiti di California State University, East Bay .

Kursus: Kemasukan Bersyarat kepada Program Sarjana Muda Sarjana Muda CSUEB

California State University, East Bay
Kampus Sepenuh masa 8 minggu Og 2019 Amerika Syarikat Hayward

California State University, East Bay (CSUEB) menawarkan kemasukan bersyarat kepada mahasiswa yang berkelayakan akademik tetapi belum memenuhi keperluan bahasa Inggeris. Pelajar diterbitkan I-20 oleh Program Bahasa Amerika (ALP) dan surat kemasukan bersyarat yang menunjukkan bahawa pelajar itu akan diterima masuk ke program sarjana universiti apabila memenuhi keperluan bahasa Inggeris dan berjaya menyelesaikan kursus kursus ALP.

Kursus: Program Bahasa Inggeris Intensif

California State University, East Bay
Kampus Sepenuh masa 8 minggu Og 2019 Amerika Syarikat Hayward

Program Bahasa Inggeris Intensif mengajar pelbagai kemahiran bahasa Inggeris termasuk bahasa Inggeris dan Inggeris umum untuk persediaan akademik. Kurikulum kursus menawarkan tujuh peringkat pengajaran termasuk pemula, perantaraan, dan maju.