close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus di Amerika Boise di Amerika Syarikat 2021

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diam… Baca lebih lanjut

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Boise mempunyai penduduk yang paling tinggi di Negeri Idaho. Terdapat banyak sekolah teknikal untuk dipilih dan 4 Universiti menawarkan 3-4 program ijazah tahun.

Kursus-kursus di Amerika Boise di Amerika Syarikat

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Boise State University College of Business & Economics
Boise, Amerika Syarikat

Kursus ini memberi asas-asas pengurusan rantaian bekalan.

Kursus ini memberi asas-asas pengurusan rantaian bekalan. -
Kursus
Sepenuh Masa
Kampus
 
Boise State University College of Business & Economics
Boise, Amerika Syarikat

Siri ini direka bentuk untuk membina penyeliaan kemahiran yang paling diperlukan dalam memimpin pekerja untuk individu yang lebih besar, pasukan, dan prestasi organisasi.

Siri ini direka bentuk untuk membina penyeliaan kemahiran yang paling diperlukan dalam memimpin pekerja untuk individu yang lebih besar, pasukan, dan prestasi organisasi. -
Kursus
Separuh masa
8 minggu
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini