ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Moscow di Amerika Syarikat 2019

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Moscow, tempat duduk daerah latah County terletak di sempadan Washington dan Idaho. Ijazah pendidikan tinggi dalam bidang pertanian dan kehidupan sains, seni dan seni bina, perniagaan, pendidikan, kejuruteraan, undang-undang dan beberapa kawasan lain ditawarkan di Moscow kemudahan pendidikan yang lebih tinggi.

Kursus-kursus di Amerika Moscow di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Bahasa american dan program kebudayaan (alcp)

University of Idaho
Kampus Sepenuh masa 8 minggu Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Moscow

Misi Bahasa dan Kebudayaan Program Amerika (ALCP) adalah untuk menyediakan bukan penutur asli bahasa Inggeris dengan kemahiran bahasa, akademik, sosial dan kebudayaan yang perlu untuk berjaya mengemudi persekitaran universiti di Amerika Syarikat.