ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Idaho di Amerika Syarikat 2019

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Kursus-kursus di Amerika Idaho di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Bahasa american dan program kebudayaan (alcp)

University of Idaho
Kampus Sepenuh masa 8 minggu Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Moscow

Misi Bahasa dan Kebudayaan Program Amerika (ALCP) adalah untuk menyediakan bukan penutur asli bahasa Inggeris dengan kemahiran bahasa, akademik, sosial dan kebudayaan yang perlu untuk berjaya mengemudi persekitaran universiti di Amerika Syarikat.

bekalan kursus pengurusan rantaian

Boise State University College of Business & Economics
Kampus Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Boise

Kursus ini memberi asas-asas pengurusan rantaian bekalan.

Siri latihan penyeliaan

Boise State University College of Business & Economics
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 8 minggu Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Boise

Siri ini direka bentuk untuk membina penyeliaan kemahiran yang paling diperlukan dalam memimpin pekerja untuk individu yang lebih besar, pasukan, dan prestasi organisasi.