ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Sioux City di Amerika Syarikat 2019

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Sioux City merupakan sebuah bandar yang besar di tengah-tengah tanah ladang Iowa. Bandar hampir 90,000 adalah rumah bagi banyak kemudahan pemprosesan makanan. Pekan ini telah digelar sedikit Chicago kerana kepelbagaian yang luas dan peranannya dalam industri pembungkusan daging.

Kursus-kursus di Amerika Sioux City di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program Intensif Bahasa Inggeris

Western Iowa Tech Community College
Kampus Online Sepenuh masa Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Sioux City

Program ini menyediakan pelajar dengan bahasa Inggeris dan kemahiran persediaan akademik untuk berjaya apabila mengikuti pendidikan kolej Amerika. Pelajar mendapat pengalaman berharga dalam semua bentuk komunikasi bahasa Inggeris di samping membina kemahiran akademik mereka dalam suasana kolej komuniti. Program ini termasuk peluang untuk menyiasat pelbagai pemindahan kolej dan ijazah vokasional sebelum ...

Program - Pembangunan Video Video

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Sioux City + 1 lagi

Kami menjemput anda untuk mengalami program dalam talian kami dalam Pembangunan Permainan Video. Program ini membangunkan kemahiran dalam pemodelan, pemodelan, skrip asas, pengetahuan artistik, dan saluran paip permainan video.