Filter
Kursus
Amerika Syarikat Illinois Joliet Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Joliet di Amerika Syarikat 2019

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus-kursus di Amerika Joliet di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Illinois
Joliet
Jenis pengajian
Secara
University of St. Francis

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (ELAP) adalah program sepenuh masa bahasa Inggeris latihan yang ditawarkan dalam sesi 15 minggu yang bermula pada bulan Januari (Spr ... [+]

Penyata ELAP Mission

Matlamat kami adalah untuk membantu penutur bahasa Inggeris bukan asli dari pelbagai latar belakang meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris dan pengetahuan budaya Amerika mereka untuk menjadi pelajar yang berjaya di Amerika Syarikat.

Penerangan Program

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (ELAP) adalah program sepenuh masa bahasa Inggeris latihan yang ditawarkan dalam sesi 15 minggu yang bermula pada bulan Januari (Spring) dan Ogos (Kejatuhan) dan juga semasa musim panas, bermula pada bulan Mei. Pelajar sepenuh masa ELAP mengambil sekurang-kurangnya 18-20 jam pengajaran bahasa Inggeris setiap minggu. elektif tambahan juga disediakan. Pelajar yang tidak memerlukan visa boleh mengambil ELAP kursus sambilan.... [-]

Amerika Syarikat Joliet
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
15 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu