ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Kentfield di Amerika Syarikat 2019

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus-kursus di Amerika Kentfield di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Intensif Bahasa Inggeris

College of Marin
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Kentfield Novato

Program Bahasa Inggeris Intensif dirancang untuk pelajar asing dan penduduk bersedia untuk memasuki kolej atau universiti Amerika.

Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL)

College of Marin
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Amerika Syarikat Kentfield Novato

kelas ESL Noncredit direka untuk orang dewasa dalam masyarakat yang ingin meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka untuk terus hidup dalam komuniti yang berbahasa Inggeris, untuk mendapatkan atau mengekalkan pekerjaan, atau untuk menyediakan kursus-kursus akademik. kelas ESL kredit ditawarkan untuk kredit kolej untuk pelajar di perantaraan untuk tahap kemahiran maju.