ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Lombard di Amerika Syarikat 2019

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Terletak di kawasan Chicago, Lombard adalah pinggir bandar yang besar dengan masyarakat yang terdiri daripada lebih 42,000 penduduk. Itu disampaikan oleh rangkaian beberapa sekolah didapati dalam.

Kursus-kursus di Amerika Lombard di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program sains komputer

Computer Systems Institute
Kampus Sepenuh masa 1 - 1 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Chicago Skokie Worcester Lombard Boston + 4 lagi

Ghairah mengenai komputer? Adalah berada di pinggir pemotongan teknologi sesuatu yang merangsang anda? Jika ya, anda mungkin sesuai untuk salah satu program Sains Komputer (CS) kami.

Program pembinaan kemahiran

Computer Systems Institute
Kampus Sepenuh masa 11 - 44 minggu Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Chicago Worcester Lombard Boston Skokie + 4 lagi

Kemahiran program Bangunan Sistem Komputer Institut menawarkan cara kepada pelajar untuk mendapatkan kemahiran profesional yang diperlukan dalam dunia perniagaan. Setiap program adalah kursus khusus, pantas, fleksibel, dan akademik yang ketat pengajian.

Program ESL akademik

Computer Systems Institute
Kampus Sepenuh masa 11 - 33 minggu Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Chicago Lombard Boston Skokie Worcester + 4 lagi

Pendaftaran Program ESL Sistem Komputer Institut direka untuk pelajar-pelajar yang sangat mahir atau menghampiri kefasihan dalam Bahasa Inggeris. Kursus-kursus ini termasuk bangunan perbendaharaan kata melalui pembacaan dan perbincangan bilik darjah sebagai tambahan kepada pembangunan kemahiran penulisan akademik dan kemahiran komunikasi.

Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua program (ESL)

Computer Systems Institute
Kampus Sepenuh masa 11 - 33 minggu Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Chicago Worcester Lombard Boston Skokie + 4 lagi

Program ESL CSI menawarkan kelas fokus dan berasaskan komputer Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua latihan. Program dibahagikan kepada tiga kawasan tertakluk: 1.Vocabulary dan perbualan, 2.Writing dan tatabahasa, strategi 3.Reading.