Filter
Kursus
Amerika Syarikat Louisiana New Orleans Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika New Orleans di Amerika Syarikat 2019

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

New Orleans adalah pelabuhan utama di Amerika Syarikat, yang terletak di negeri Louisiana. Bandar ini terkenal kerana meraikan karnival, Perayaan Epiphany. Bandar ini adalah rumah institusi pendidikan tinggi beberapa. French Quarter, Pontchartrain hotel dan Madu Pulau Paya adalah kawasan pelancongan yang paling kerap dilawati di bandar ini.

Kursus-kursus di Amerika New Orleans di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Louisiana
New Orleans
Jenis pengajian
Secara
University of New Orleans College of Business Administration

Program ini ditawarkan hanya di beberapa universiti di Amerika Syarikat. Setelah selesai program, IIA akan mengeluarkan sijil penyempurnaan. ... [+]

Jabatan Perakaunan di University of New Orleans menawarkan Program Pengauditan Dalaman Institut Juruaudit Dalaman (IIA). Program ini ditawarkan hanya di beberapa universiti di Amerika Syarikat. Setelah selesai program, IIA akan mengeluarkan sijil penyempurnaan. Program ini terdiri daripada dua kursus yang diperlukan bermula dengan Audit Dalaman I (ACCT 4167/6167) pada semester musim bunga. Kursus ini diikuti oleh Audit Dalaman II (ACCT 4168/6168) pada semester kejatuhan. Pelajar juga perlu melengkapkan latihan magang atau latihan mini dan mengambil peperiksaan Pengauditan Dalaman (CIA).

Program Pengauditan Dalaman Kurikulum Kurikulum ini terdiri daripada yang berikut: Audit Dalaman I - 4163/6162 pada semester Spring. Audit Dalaman II - 4164/6165 dalam semester Kejatuhan. Ambil peperiksaan CIA. Lengkapkan latihan magang atau latihan mini. ... [-]

Amerika Syarikat New Orleans
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu