ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Middletown di Amerika Syarikat 2019

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Kursus-kursus di Amerika Middletown di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program ESL

Brookdale Community College
Kampus Online Sepenuh masa 3 semester Sept. 2019 Amerika Syarikat Middletown + 1 lagi

Program ESL akademik di Brookdale Community College ditempatkan di Jabatan Bahasa kami, di Dewan Larrison 232. Kami menyediakan pelajar dengan suasana yang menarik dan kultural yang mana kedua-dua guru dan tutor pakar dalam penguasaan bahasa kedua. Program kami menghidangkan penceramah bahasa Inggeris asli yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka yang bertutur dan bertulis untuk tujuan pembangunan akademik, berorientasi karier, atau peribadi.