ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Minnesota di Amerika Syarikat 2019

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Kursus-kursus di Amerika Minnesota di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua

Saint Mary's University of Minnesota
Kampus Sepenuh masa 16 minggu Og 2019 Amerika Syarikat Winona

Institut Bahasa De La Salle di Saint Mary menawarkan bahasa Inggeris intensif sebagai program Bahasa Kedua (ESL) yang membolehkan pelajar dari negara-negara yang tidak berbahasa Inggeris untuk meningkatkan bahasa Inggeris mereka semasa mengambil bahagian dalam kehidupan universiti Amerika Utara. Apabila berjaya menyiapkan program ini, para pelajar boleh memilih untuk meneruskan pengajian mereka sebagai pelajar sepenuh masa, mencari gelar di Saint Mary.