Filter
Kursus
Amerika Syarikat Montana Bozeman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Bozeman di Amerika Syarikat 2019

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Bozeman mempunyai salah satu populasi terbesar di Montana. Rantau ini mempunyai banyak gunung dan puncak yang membawa banyak pelancong dan pelajar yang bercita-cita dengan cinta untuk aktiviti luar.

Kursus-kursus di Amerika Bozeman di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Montana
Bozeman
Jenis pengajian
Secara
American Consortium of Universities (INTERLINK)

. Tiada bayaran balik diberikan selepas sesi telah bermula. Jika pembatalan dan dasar bayaran balik perubahan, ACE INTERLINK akan mengik ... [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Bozeman di Amerika Syarikat. . Tiada bayaran balik diberikan selepas sesi telah bermula. Jika pembatalan dan dasar bayaran balik perubahan, ACE INTERLINK akan mengikuti polisi di bawah mana pelajar membuat pembayaran. Dokumentasi Kewangan untuk F-1 Visa Pelajar Amerika Syarikat Imigresen dan Kastam Penguatkuasaan (ICE) memerlukan pelajar mempunyai sumber kewangan yang mencukupi untuk menampung kos pengajian dan sara hidup manakala di Amerika Syarikat Pelajar, ibu bapa, atau penaja hendaklah mengemukakan penyata bank terkini atau surat rasmi daripada bank yang mengesahkan mencukupi dana. Permintaan perumahan Semua permintaan untuk tinggal di Residence Halls mesti diletakkan sekurang... [-]
Amerika Syarikat Bozeman
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
52 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu