Filter
Kursus
Amerika Syarikat Illinois Naperville Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Naperville di Amerika Syarikat 2019

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus-kursus di Amerika Naperville di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Illinois
Naperville
Jenis pengajian
Secara
North Central College

Institut Bahasa Inggeris (ELI) adalah program Bahasa Inggeris intensif penuh waktu sepanjang tahun yang dirancang untuk menyediakan pelajar antarabangsa untuk kemasukan k ... [+]

Institut Bahasa Inggeris (ELI) adalah program Bahasa Inggeris intensif penuh waktu sepanjang tahun yang dirancang untuk menyediakan pelajar antarabangsa untuk kemasukan ke universiti Amerika Syarikat dengan mengembangkan kemahiran berbahasa Inggeris akademik, profesional dan sosial.

Institut ini terletak di kampus North Central College , sebuah universiti seni liberal yang komprehensif selama empat tahun di Naperville, Illinois.

Pengalaman Bahasa Inggeris Institut Bahasa Inggeris:

20 jam seminggu pengajaran bilik darjah;Pengaturcaraan berkualiti tinggi dengan pengajar profesional;Akses penuh ke kemudahan komputer Central, recreational, cultural, and health;Penyertaan di kelab Utara Tengah, termasuk Kelab Antarabangsa, salah satu kelab paling aktif di kampus;Program keluarga persahabatan;Kursus budaya khas dan lawatan kawasan;Perumahan yang mudah di dewan kediaman kampus dengan pelajar siswazah AS;Peluang harian untuk berinteraksi dengan pelajar siswazah AS;Berjalan kaki ke pusat bandar Naperville dan ke kereta api komuter ke Chicago;Akses internet kampus dan dobi percuma.... [-]
Amerika Syarikat Naperville
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu