ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika New Albany di Amerika Syarikat 2019

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

New Albany terletak di Floyd County, Indiana, Amerika Syarikat. Bandar telah ditubuhkan pada 1813.Shipping adalah industri utama di bandar ini. Bandar ini adalah orang pertama yang menggunakan media elektronik dalam pendidikan.

Kursus-kursus di Amerika New Albany di Amerika Syarikat

Hasil Filter

latihan usahawan - 2008

Indiana University Southeast School of Business
Kampus Sambilan 8 minggu Permintaan Maklumat Amerika Syarikat New Albany

Bengkel ini menjurus kepada memenuhi keperluan: orang yang mempunyai pengalaman lepasan menengah; semasa pemilik perniagaan atau pengurus; minoriti, pendatang, atau wanita perniagaan yang dimiliki; dan pasukan belia / mentor.