Filter
Kursus
Amerika Syarikat New Jersey Long Branch Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Long Branch di Amerika Syarikat 2019

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus-kursus di Amerika Long Branch di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
New Jersey
Long Branch
Jenis pengajian
Secara
Harvest English Institute

IEP - Intensive Program Bahasa Inggeris - dibahagikan kepada enam peringkat dan menjadikan bahasa Inggeris tidak dapat dilupakan melalui pelbagai pendedahan kepada bahasa ... [+]

Kursus Intensif Dalam Bahasa Inggeris

IEP - Intensive Program Bahasa Inggeris - dibahagikan kepada enam peringkat dan menjadikan bahasa Inggeris tidak dapat dilupakan melalui pelbagai pendedahan kepada bahasa, banyak peluang untuk mengamalkannya, dan kitar semula intensif perbendaharaan kata.

Ia menyediakan pelajar untuk berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris dengan pelbagai pelbagai penceramah dari seluruh dunia, yang mempunyai pelbagai aksen asli dan bukan asli.

Penekanan terhadap kefasihan budaya membolehkan pelajar untuk mengemudi sosial, pelancongan, dan situasi perniagaan yang mereka akan hadapi dalam kehidupan seharian mereka.

kursus elektif

• Penulisan... [-]

Amerika Syarikat Newark Long Branch Orlando
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Harvest English Institute

Hari ini di seluruh planet ini orang bercakap, perjalanan, belajar, dan menjalankan perniagaan dalam Bahasa Inggeris. "Pendek kami, tetapi intensif Bahasa Inggeris untuk ... [+]

Kursus rekreasi English

Hari ini di seluruh planet ini orang bercakap, perjalanan, belajar, dan menjalankan perniagaan dalam Bahasa Inggeris. Kami pendek, tetapi intensif Bahasa Inggeris untuk program sehari-hari adalah untuk mereka yang ingin memperbaiki diri. A visa pelajar tidak diperlukan apabila anda mengambil 17 jam kelas atau kurang setiap minggu. Berbahasa Inggeris dengan fasih boleh membantu anda membuat sebahagian besar hidup anda. Meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda - Belajar bagaimana untuk bercakap seperti Amerika!

[-]
Amerika Syarikat Newark Long Branch Orlando
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Harvest English Institute

Berfikir untuk belajar di kolej atau universiti di Amerika Syarikat? Mengambil TOEFL® adalah satu langkah yang perlu bagi mana-mana bukan AS pelajar berpendidikan yang ma ... [+]

Persediaan TOEFL

Berfikir untuk belajar di kolej atau universiti di Amerika Syarikat? Mengambil TOEFL® adalah satu langkah yang perlu bagi mana-mana bukan AS pelajar berpendidikan yang mahu belajar di Amerika Utara. Ia juga semakin diperlukan daripada institusi pendidikan lain di seluruh dunia, dan juga sebagai kelayakan kerja diingini atau mandatori.

TOEFL® adalah singkatan bagi Ujian Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Ia mengukur keupayaan anda untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris di kolej-kolej dan universiti dan diterima oleh 7,000+ destinasi di lebih daripada 130 buah negara. Ia adalah ujian bahasa Inggeris yang diterima secara meluas di dunia.

Dalam peperiksaan TOEF®L, empat kemahiran bahasa, yang berkesan untuk komunikasi, diuji. Ini membaca, mendengar, bertutur, dan menulis. TOEFL® wujud dalam dua versi; internet berdasarkan (iBT) dan berasaskan kertas. Hari ini, kebanyakan pusat-pusat TOEFL® menggunakan salah berasaskan internet. Ujian ini adalah mudah kerana anda boleh mengambil dari mana-mana pusat dan ia hanya memerlukan beberapa jam untuk disiapkan.... [-]

Amerika Syarikat Newark Long Branch Orlando
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu