Filter
Kursus
Amerika Syarikat New Mexico Española Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Española di Amerika Syarikat 2019

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus-kursus di Amerika Española di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Northern New Mexico College (NNMC)

Selamat datang ke Sekolah Hotel, Restoran dan Pengurusan Pelancongan di mana kita menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam hospitaliti dan industri pelancongan ... [+]

Selamat datang ke Sekolah Hotel, Restoran dan Pengurusan Pelancongan di mana kita menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam hospitaliti dan industri pelancongan yang pesat berkembang. Dengan latar belakang akademik yang disesuaikan bagi memenuhi keperluan industri, pelajar HRTM meninggalkan kampus bersedia untuk berjaya dalam industri yang terbesar di dunia.

Tentang Kita

New Mexico State University menawarkan hanya pensijilan HRTM negeri. Ditubuhkan pada tahun 1988, program ini kini berada di kedudukan antara program utama di negara ini. Ia adalah rumah kepada hampir 300 jurusan dan berpusatkan pelajar pelbagai fakulti yang secara peribadi menasihatkan pelajar. Pengalaman kerja dan latihan membuka pintu kepada pelajar untuk memasuki dunia kerja sebelum tamat pengajian. Lebih daripada $ 45,000 dalam biasiswa boleh didapati setiap tahun melalui sekolah. Pelajar menerima hands-on pendidikan pengurusan restoran dalam perdagangan pengeluaran makanan dan perkhidmatan makmal state-of-the-art kami. Mereka juga menerima pengalaman pembelajaran interaktif melalui makmal pembelajaran teknologi kami.... [-]

Amerika Syarikat Española
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu