ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus in Santa Fe di Amerika Syarikat 2019

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Santa Fe adalah ibu kota negara bahagian New Mexico. Bersama-sama dengan mata pelajaran lain bandar ini terutama dikenali untuk pendidikan yang lebih tinggi dalam seni liberal. Ukiran luar terutamanya menarik perhatian pelajar dewasa.

Kursus-kursus in Santa Fe di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Cinta Satu ... Cinta Semua Program

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program
Kampus Sepenuh masa 1 semester Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Santa Fe

Anak lelaki atau anak anda akan berpeluang menikmati nikmat, bertenaga, dan ingin tahu remaja mereka untuk meneroka kebudayaan yang pelbagai di empat benua.

Program Semester

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
Kampus Sepenuh masa 16 minggu Sept. 2019 Amerika Syarikat Santa Fe

Sekiranya anda mempunyai asas yang kukuh dalam bahasa Inggeris tetapi memerlukan beberapa pelajaran berasaskan akademik, ini adalah program yang sempurna untuk anda. Matlamatnya adalah untuk memastikan anda bersedia menulis, membaca, dan bercakap di peringkat akademik, peringkat bahasa Inggeris dalam bahasa Inggeris.